Alle HEMA huiswijnen het omfietsen waard in nieuwe Omfietswijngids van Nicolaas Klei

‘’Alles wat je hoopt van een huiswijn: eenvoudig, maar eerlijk en plezant’’

2018 was een succesvol jaar voor de huiswijnen van HEMA. Zo won HEMA in mei nog de Salute to Excellence Award voor hun droge witte huiswijn. Nu is het héle huiswijn assortiment van HEMA door Nicolaas Klei opgenomen in zijn zojuist verschenen Omfietswijngids 2019. Klei beveelt maar liefst negen HEMA huiswijnen aan in een prijsrange van €1,75 tot €3,50, variërend van wit, rosé tot rood en van droog tot half zoet.

In de jaarlijkse Omfietswijngids van Nicolaas Klei zijn wederom een flink aantal HEMA wijnen opgenomen. Dit keer prijkt het gehele huiswijnassortiment trots in de populaire wijngids. Klei: “De huiswijnen van HEMA zijn het omfietsen waard omdat ze zijn wat je hoopt van een huiswijn: eenvoudig, maar eerlijk en plezant.”

De huiswijnen zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar:
Huiswijn Rood €3,00

Huiswijn Wit €3,00 

Huiswijn Rosé €3,00 

Huiswijn Wit Halfzoet €3,00 

Huiswijn Bio Rood €3,50

Huiswijn Bio Wit €3,50 

Huiswijn Rood 25 cl. €1,75

Huiswijn Rosé 25 cl. €1,75 

Huiswijn Wit droog 25 cl. €1,75

Huiswijn Wit Halfzoet 25 cl. €1,75

Voor meer informatie en de wijnen zie: https://www.hema.nl/winkel/eten-drinken/wijn 

Omfietswijngids 2019
De nieuwste editie van de populaire Omfietswijngids is vanaf nu verkrijgbaar. Naast de huiswijnen zijn ook andere wijnen van HEMA het omfietsen waard zoals Copa Sabia (cava reserva brut en brut rosado) – €7,50 ‘’net als de allerbeste champagne blijft een geopende omfietscava onder zo’n prikwijnafsluitdop dagenlang godzalig lekker’’ schrijft Nicolaas Klei. Maar bijvoorbeeld ook de Château Fourreau, Bordeaux 2017 – €6,00 en het drieliterpak van Zonhoek – €12,00 zijn het omfietsen waard. Je kunt dus voor elke smaak, gebeurtenis of moment terecht bij HEMA voor heerlijke rode, witte, bubbel en rosé wijnen.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 750 winkels in 9 landen, ruim 19.000 medewerkers en ruim 32.000 producten en diensten. Echt HEMA.
www.hema.nl