NU OPEN: KEES eten & drinken tussen Houten en Utrecht

220 zitplaatsen, groot terras, zeven dagen per week open en gratis parkeren voor de deur

Vanaf vrijdag 2 november is de regio Utrecht met KEES eten & drinken een markant en goed bereikbaar horecaconcept rijker. Debuut Horeca, bekend van meerdere succesvolle restaurants, blaast met KEES nieuw dynamisch leven in de monumentale dorpsboerderij tussen Utrecht en Houten. Het restaurant is zichtbaar vanaf de A27 en dus zeer gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Naast 220 zitplaatsen in de serre en het restaurant beschikt KEES eten & drinken over een groot terras met 150 zitplaatsen in de binnentuin. Daarnaast beschikt KEES eten & drinken over drie verschillende ruimtes geschikt voor vergaderingen, private dining, borrels, feesten en partijen. Lekkere trek op welk moment dan ook? Een zeer uitgebreide kaart biedt de keuze van meer dan 50 gerechten. Huisgemaakte pizza vanuit de houtgestookte pizzaoven, stevige steak van de Josper grill of liever vegetarisch of een rijkgevulde salade? KEES heeft het. Vanaf vandaag kan men zeven dagen per week vanaf 11:00 voor zowel koffie, lunch, borrel als diner terecht bij dé ontmoetingsplek net buiten Utrecht.https://restaurantkees.nl/houten/

Over KEES eten & drinken
KEES eten & drinken is spannend, gemoedelijk en vertrouwd. Zeven dagen per week is KEES eten & drinken vanaf 11:00 geopend voor een hapje, drankje en een goed gesprek. Het sfeervolle KEES eten & drinken is ingericht door het getalenteerde Leban interieur. Bij KEES eten & drinken is naast de grote ook aan de kleine Kees gedacht. Zo is er een speciaal ingerichte kinderhoek, kunnen de kleintjes hun eigen pizza samenstellen en is er op zondag kinderentertainment tijdens de familiebrunch.

Iets te vieren?
Ook leent KEES eten & drinken zich perfect voor gezelschappen. Naast het restaurant beschikt KEES over drie zalen: De Opkamer, de Spiegelkamer en Café het Regthuys, waar je bij de laatste zaal zelf je eigen bar tot je beschikking hebt. Perfect voor het organiseren van een borrel of een vergadering.

Ligging
KEES eten & drinken is gevestigd in de monumentale dorpsboerderij van Houten waar jarenlang het succesvolle restaurant De Colonie heeft gezeten. Het monumentale verleden van het pand zie je in het restaurant goed terug. Denk bijvoorbeeld de prachtige glas in lood  plaat boven de bar en het feit dat het hout uit de vroegere veranda is gebruikt als vloer voor het restaurant. Houten, onder de rook van Utrecht, biedt onder meer uitvalswegen naar mooie bosrijke fietsroutes gelegen op de Utrechtse Heuvelrug.  

Praktische informatie
Openingstijden:     Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur
Telefoon:              030 289 3294
Email:                   info@restaurantkees.nl
Website:               https://restaurantkees.nl/houten/
Reserveren:          https://restaurantkees.nl/houten/reserveren/

Over Debuut Horeca
Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling is de organisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland. Debuut Horeca beheert en ontwikkelt vanuit Utrecht hoogkwalitatieve en onderscheidende Horeca. Formules van Debuut zijn onder andere Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, STAN&CO, KEES eten & drinken en Belgian Beer Café Olivier. www.debuut.nl