TopSpots.com: Nederlands meest kwalitatieve online restaurantgids is vernieuwd!

Sterrenchef Richard van Oostenbrugge: “De allerbeste online restaurantgids.”

TopSpots.com, dé website van foodfotograaf Jan Bartelsman waar je je favoriete uitgaansspot gemakkelijk uitkiest, is een nieuw jasje gestoken. Je zoekt en reserveert een avondje uit met de fotografische online restaurantgids die alleen door professionals geselecteerde restaurants, bars en cafés bevat. Alleen de leukste spots komen er tussen te staan! Van Michelinster tot kroeg en van ambachtelijke hotdogzaak tot bistro en brasserie. De restaurantverslagen worden enkel geschreven door gerenommeerde professionele culi-schrijvers. Samen met de spectaculaire fotografie van meerdere beroepsfotografen is  TopSpots.com dé snelste en handigste online restaurantgids voor binnen- en buitenland.

Sterrenchef Richard van Oostenbrugge zegt over TopSpots.comTopSpots.com is de allerbeste online restaurantgids. Eerlijke, goedgeschreven verslagen van culi-journalisten. Voor restaurateurs een prettig voordeel dat het reserveren met TopSpots.com via eigen voorkeursplatform gaat.” Verder zegt Maik Kuijpers voormalig chefkok van Librije***: ”Als ik zelf uiteten ga raadpleeg ik altijd eerst TopSpots.com”.

De must visit spots van binnen- en buitenland
Waar andere websites in alleen al Amsterdam meer dan 3.000 restaurants, cafés en bars laten zien vind je bij TopSpots.com in bovengenoemde stad slechts 150 spots. Dit zijn adressen waar je wilt zijn op een drukke zaterdag of juist op de doorgaans rustige maandag. Allemaal toon- en trendsettend. Via de website reserveer je gemakkelijk en wordt ook de route voor je uitgestippeld. TopSpots.com is onafhankelijk van reserveringwebsites, hierdoor word je doorgestuurd naar de gewenste reserveringsmodule van het restaurant.

Ook aan buitenlandse toeristen is gedacht en daarom is de website ook in Engels beschikbaar. En nee, dan niet door de Google vertaalmachine gehaald maar vertaald door een native-speaker. Verder zijn er  al meerdere gesprekken gevoerd om de website internationaal uit te breiden met o.a. België, Zweden en zijn vele must visits van Hong Kong al te zien!

Over de schrijvers
Bij TopSpots.com worden de restaurantverslagen enkel geschreven door bekwame culi- en lifestylejournalisten. Namen als Harold Hamersma, Ron Vermeulen, Dylan van Eijkeren en Ronald Giphart komen voorbij en zetten hun beleving van het bezochte restaurant op papier. De restaurantverslagen zijn professioneel, duidelijk en uitgebreid. Naast het eten wordt de wijn, service en sfeer beschreven waardoor de websitebezoeker gemakkelijk een keus kan maken. Er kunnen geen ervaringen van gasten worden geplaatst waardoor de site kwalitatief en betrouwbaar blijft.

Over de fotografen
Om de juiste sfeer te laten zien in restaurants, cafés en bars is goede, onderscheidende fotografie essentieel. Bij TopSpots.com wordt alleen gewerkt met professionele fotografen als Jan Bartelsman, Sacha de Boer en Tony de Luc. Sidney Schutte, executive chef van Librije’s zusje **: De website ziet eruit als een fotoboek waarbij de meest prachtige plaatjes je scherm vullen.  Op deze manier lijkt het net of je al in het restaurant zit!”

Over de selectie van restaurants
Dat je niet zo maar als restaurant in dit lijstje komt mag duidelijk zijn. TopSpots.com gaat ervanuit dat 1 op de 20 plekken TopSpots.com waardig zijn. De selectie wordt gemaakt door middel van de bestaande restaurantgidsen en restaurantallianties. Daarnaast krijgt TopSpots.com ook tips van chefs, sommeliers, culi-journalisten en foodbloggers.

Over Jan Bartelsman
Initiatiefnemer Jan Bartelsman is een bekend culinair en lifestyle fotograaf. Bartelsman heeft meerdere awards in ontvangst mogen nemen, zoals: driemaal de Gourmand World Cookbook Awards voor Puurst, het kookboek van de Librije***, voor de Domaine de la Romanée-Conti en voor Cucina di Casa Mia.