De Rooi Pannen als enige opleider speciaal lid van catering samenwerkingsverband ONCE

Afdeling horeca Breda treed toe als collaboration partner Catering en Events netwerk

Afgelopen zondag hebben de Rooi Pannen Breda, afdeling horeca en ONCE (Officieel Netwerk Catering Events) de handen ineen geslagen. Onder toeziend oog van 1e jaars leerlingen van de opleiding Manager Party- Event- & Business Catering tekende voorzitter van het college van bestuur Thiny Phenix en de voorzitter van ONCE Michiel Meier Mattern voor een unieke samenwerking. Als enige school in Nederland met specifiek een opleiding gericht op het gebied van Party- Event- & Business Catering is de Rooi Pannen toegetreden als speciaal lid (Collaboration Partner) van ONCE.

ONCE is de overkoepelende organisatie die de party- & eventcatering branche vertegenwoordigt én ondersteunt. Mooier kan het dan ook niet om samen met het onderwijs te bouwen aan een mooie toekomst voor de leerlingen van de opleiding Manager Party- Event- & Businesscatering in de party- & eventcatering branche. Een samenwerking die zich richt op het verder professionaliseren en door ontwikkelen van zowel de branche als het onderwijs. Bouwen doe je samen!