Een nieuwe jas voor CAS

Petites Croquettes assortiment Nederlands grootste culinaire nestor uitgebreid

Al meer dan 25 jaar geleden ontwikkelde kooklegende Cas Spijkers in zijn “De Swaen” zijn eerste culinaire croquettes. Vanaf januari 2020 is, met respect voor deze klassieke basis, het assortiment uitgebreid en is het merk in een nieuw verfrissend jasje gestoken. De vernieuwde culinaire croquetten vallen vanaf nu onder de naam CAS Culinair. De allereerste nieuwe Petites Croquettes worden gelanceerd op de HORECAVA. Verrassend lekker en heerlijk culinair, zo worden de croquettes van CAS Culinair omschreven. De focus van de uitgebreide croquetteslijn ligt op het borrelmoment. Met de opkomst van steeds meer wijn-, tapas- en gastrobars komt de vernieuwde lijn als een verrassend alternatief voor de traditionele bitterbal of het kaasplankje. Waar in België de kroket in geen enkel restaurant is weg te denken, moet de croquettes van CAS Culinair een begrip worden in veel moderne Nederlandse horecabedrijven. Niet alleen voor de borrel, maar ook als component in maaltijden zal de CAS Culinair Petites Croquette en welkome aanvulling zijn.

14 soorten Petites Croquettes

De croquette is niet meer weg te denken uit de Nederlandse eetcultuur. Om een culinaire twist te geven aan deze echte klassieker kwam kooklegende Cas Spijkers met zijn visie op deze authentieke snack en bracht de croquette naar een hoger niveau.

Op de HORECAVA introduceert CAS Culinair de vernieuwde lijn met veertien Petites Croquettes. Deze gastronomische bites van 30 gram zijn verkrijgbaar in verschillende culinaire smaken die zijn ontwikkeld door echte kenners. In het assortiment zitten Aziatische, Mediterrane en klassieke Hollandse smaken. Geheel nieuw zijn de smaakexplosies van de Red Curry croquette, Tom Kha Kai croquette en de (vegetarische) Oesterzwam croquette.

Over CAS Culinair

CAS Culinair is onderdeel van GoodLife Foods, voorheen Izico Food Group. Twee jaar geleden nam GoodLife Foods Excellent Food over, waarvan het toenmalige Cas Spijkers, Culinaire Croquetten & Bitterballen, deel uitmaakte. GoodLife Foods is een van de grootste producenten van snackproducten en verkoopt haar producten verspreid over Europa. Out of Home en Retail zijn de belangrijkste verkoopkanalen voor het bedrijf. GoodLife Foods is actief met een breed scala aan kwalitatieve producten waaronder kroketten, frikandellen, loempia’s, vegetarische snacks en streetfood snacks voor zowel frituur- als ovenbereiding. Om haar productportfolio en marktpositie te versterken heeft het bedrijf in de afgelopen drie jaar verschillende add-on acquisities gedaan. GoodLife Foods verkoopt haar producten onder de merknamen Beckers, Mexicano, Bicky, CAS Culinair, Daloon, De Vries, Van Oers, Amsterdamse, Weiderijck en Goodlife, aangevuld met een hoogwaardig aanbod aan private label producten.