Topwijnen van Neleman nu bij HEMA!

Exclusieve kwaliteitswijnen voor een mooie prijs 

Genieten van het leven, aandacht schenken aan het milieu en dan ook nog lief zijn voor je portemonnee. Met de nieuwe wijnen van het prijswinnende wijnhuis Neleman in het assortiment van HEMA is dit allemaal mogelijk. Deze heerlijke rode en witte wijn zijn namelijk vegan friendly, biologisch, CO2-neutraal en liggen in je wijnrek voor slechts €6,-. Culinair journalist, Onno Kleyn, beoordeelde de prijskwaliteit van de rode wijn in de Volkskrant van afgelopen zaterdag met een 9! En omdat Neleman samenwerkt met diverse jonge, veelbelovende ontwerpers ziet het design van de flessen er ook nog eens te gek uit! Tevens zijn deze twee bio-wijnen ook nog eens exclusief verkrijgbaar bij HEMA.

Neleman Viognier-Chardonnay
De Neleman Viognier-Chardonnay uit het mooie Valencia is een spannende wijn door de unieke combinatie van deze twee druivenrassen. De wijn is fris, rond en heerlijk zacht van smaak. In de geur kan je exotisch wit fruit, ananas, gele meloen en mango herkennen. Deze wijn gaat perfect bij een frisse salade of een plateau vol schaal- en schelpdieren.  

Neleman Monastrell-Cabernet Sauvignon
De Neleman Monastrell-Cabernet Sauvignon is een toegankelijke rode wijn met veel sappig fruit, aroma’s van jam, bosbessen en een lichte kruidigheid. Door de ronde en zachte smaak is Neleman Monastrell-Cabernet Sauvignon makkelijk in te zetten bij pasta, lichte vleesgerechten en verschillende kaassoorten. Culinair journalist, Onno Kleyn, beoordeelde de prijs-kwaliteitverhouding van de Monastrell- Cabernet Sauvignon in de Volkskrant met een 9!

Beide wijnen zijn exclusief verkrijgbaar in de HEMA filialen en op hema.nl voor €6,-.

De wijnen van Neleman
De wijnen van Neleman, die meerdere prestigieuze prijzen in verschillende internationale wijncompetities op hun naam hebben staan, zijn afkomstig uit Valencia. Bij de productie van de wijnen staat aandacht centraal. Aandacht voor mens, milieu en economie. Vandaar dat alle wijnen zowel gecontroleerd biologisch als veganistisch zijn. Interessant om te weten: de wijngaarden van Neleman liggen op 900(!) meter boven zeeniveau. Op deze hoogte kan de temperatuur tot wel 20 graden verschillen in dag en nacht. Door de koele nachten krijgen de druiven voldoende frisheid.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Echt HEMA. www.hema.nl