The Beef Chief krijgt ‘shop in shop’ bij café Tapmarin

Horeca primeur: Amsterdams café gecombineerd met burgerconcept

Eén van de bekendste Amsterdamse cafés zorgt samen met de uitvinders van de Kimchi Burger voor een primeur in de hoofdstad: The Beef Chief krijgt een zelfstandige quality burger bar, volledig geïntegreerd in het populaire café Tapmarin. De formule is simpel: vanaf €10 wordt ter plekke een heerlijke verse ‘Big Fat Juicy’ burger met handgesneden friet bereid. Op de kaart staan verder burgers als The Patriot, The Kimchief of Double Trouble. The Beef Chief en Tapmarin combineren met deze primeur twee concepten onder één dak: de traditionele buurtkroeg met een kwalitatieve maar betaalbare burgerbar.

Tapmarin X The Beef Chief
Café Tapmarin in het hart van de Amsterdamse Pijp is al 47 jaar hét café voor de buurt en de stad. Amsterdammers vieren hier hun verjaardag, het weekend of een overwinning van Ajax. Bij een goede borrel horen natuurlijk lekkere, maar wel wat standaard caféhappen als bitterballen, ossenworst of een blokje kaas. Maar echt eten kon je tot voor kort bij de Tapmarin niet. Vanaf nu is het mogelijk om een ‘Big Fat Juicy’ burger bij je vertrouwde drankje te bestellen. The Beef Chief neemt namelijk zijn intrek in ‘De Tap’. Voor een tientje staat er al een Classic Burger met friet voor je neus.

‘We zijn apetrots dat The Beef Chief zijn topburgers gaat serveren in ‘de Tap’. Amsterdam raakt steeds meer in de ban van quinoa, kikkererwten en sesamzaad. Op zich gezond en duurzaam, maar op vogelvoer kun je niet drinken. Daarom presenteren we met trots de ‘Beef Chief shop-in-shop’.Vanaf 21 april kun je in café Tapmarin genieten van de lekkerste, dikste, sappigste burgers van de stad!’, aldus Guus Vloedgraven eigenaar Tapmarin. 

The Beef Chief serveert 7 dagen per week van 17.00 – 21.00 burgers in Café Tapmarin.

The Beef Chief
Tijdens een vriendschappelijke burger cook-off draaide The Beef Chief, de oorspronkelijk Londense Simon Parrott, zijn eerste Kimchi Burger in elkaar. In korte tijd groeide de onemanshow van The Beef Chief uit tot een team van hardwerkende en toegewijde burgergekken. The Beef Chief burgers zijn verkrijgbaar op festivals, bij brouwerij Oedipus en sinds kort in café Tapmarin. The Beef Chief is trots op het feit dat de burgers gemaakt worden van 100% kwalitatieve, lokale en verse producten. Het vlees komt van een boerderij in Hilversum, het brood van een Amsterdamse bakker en de kaas van een boerderij vlakbij Leiden.

Tapmarin
Tapperij Happerij Tapmarin aan de Van Woustraat in Amsterdam is één van de bekendste buurtkroegen in de stad. In 1970 opende ‘de Tap’ haar deuren en in 2015 is het café geheel opgeknapt. Zo kwamen er een flink aantal vierkante meters bij en kreeg de zijgevel van het pand een schuifpui die in de zomer helemaal opengeschoven kan worden. Vandaag de dag is de Tapmarin dé uitvalsbasis voor Amsterdammers om een verjaardag, het weekend of een overwinning van Ajax te vieren.