HEMA introduceert twee verfrissende ciders

Wanneer de felle middagzon plaatsmaakt voor de warme avondzon, dient het perfecte moment zich aan voor een heerlijk, koel aperitief. HEMA introduceert twee nieuwe, premium ciders van een modern en ambachtelijk label. Gemaakt van 100% Frans appelsap, zonder toegevoegde suikers. Er is een verfrissende traditionele cider verkrijgbaar en voor de liefhebbers van rood fruit een cider met de smaak van framboos. Laag in alcohol, rijk in smaak en dat alles met een aangename bubbel. De ciders zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in alle HEMA filialen en op hema.nl.

L’Authentique French cider komt in twee varianten: de French cider brut met een heerlijke appelsmaak en de French cider Raspberry met de smaak van framboos.  De ciders worden gemaakt van 100% Franse appels, zonder toegevoegde suikers. De ciders (€4,50) zijn fris en fruitig en laag in alcoholpercentage (4,5%).

Traditionele productie
L’Authentique French Cider is een premium cider van het moderne en ambachtelijke label Les Celliers Associés. Al sinds 1953 worden deze heerlijke Franse ciders van authentieke Franse ciderappels uit de boomgaarden in Bretagne gemaakt. Voor de verschillende smaakprofielen is het allerbeste van 25 ciderappelrassen geselecteerd. Deze ciderappels zijn dan ook nergens anders ter wereld te vinden. Tijdens de productie van de L’Authentique ciders wordt de Franse traditionele productie voor cider in ere gehouden en is er veel aandacht voor de duurzame agricultuur. Het fermenteren gebeurt langzaam en zonder toegevoegd gist, zodat de aroma’s van de appels volledig vrij kunnen komen.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Echt HEMA. www.hema.nl