Golden Tulip Hotels beste hotelketen van Nederland volgens Zoover bezoekers

124.000 stemmen in totaal, eerste hotelketen van Nederland wint categorie “large”

Golden Tulip Hotels is door de bezoekers van reiswebsite Zoover uitgekozen tot beste hotelketen in de categorie Large voor middelgrote hotelmerken. De felbegeerde awards zijn een initiatief van Zoover die jaarlijks de consument laat bepalen wie zij de beste reis- of accommodatieverschaffers vinden.  Dit jaar zijn er een record aantal van 124.000 stemmen uitgebracht waarin men mocht aangeven welke organisatie het beste invulling geeft aan het verblijf of het boeken of  verzorgen van een reis. Golden Tulip Hotels heeft in Nederland 35  hotels en is opgericht in 1962.. waarmee het de eerste Nederlandse hotelketen is. Golden Tulip Hotels in onderdeel van Louvre Hotels Group.

Michael Spetter, managing director van Louvre Hotels GroupBenelux. “Deze prijs behoort echt toe aan medewerkers en leiding van alle individuele hotels. Bij onze hotelgroep zijn alle verantwoordelijkheden op het gebied van invulling van de gastbeleving bij de hotels zelf gedelegeerd. Iedereen mag bijzonder trots zijn dat dit zo goed wordt gewaardeerd door de bezoekers van Zoover.”

Dit jaar werd voor het eerst onderscheid gemaakt tussen kleinere en grote organisaties, zodat iedereen evenveel kans maakt op de titel. Ruim 150 deelnemers gingen de onderlinge strijd aan voor dé meest belangrijke publieksprijs in de reisindustrie.

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip
Met meer dan 1.100 hotels in 47 landen is Louvre Hotels Group  één van de grootste internationale hotelketens. Sinds een paar maanden is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip  is  een  onderdeel  van  Louvre  Hotels  Group,  heeft  meer  dan  50  jaar ervaring  in  de hospitality industrie en heeft meer dan 200 hotels in het midden-, hoog-,  en luxe segment.

De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en  Amerika  een  internationale  standaard  aan  service  en  faciliteiten  met  een persoonlijke  touch. Louvre  Hotels  Group  voert  naast  Golden  Tulip  de  merken  Première  Classe,  Campanile,  Kyriad  en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en  Tulip  Inn  (35  hotels),  Campanile  (20  hotels)  en  Première  Classe  (2  hotels).  Zie  voor  meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.