JOKJOR Fold: de pot die met de plant meegroeit

Handig van de Italiaanse ontwerper Emanuele Pizzolorusso: hij heeft zijn plantenpot zo ontworpen, dat je de capaciteit ervan kan verdubbelen als de plant groeit. Hoe dit kan? Heel makkelijk, namelijk door het gebruik van siliconen in het materiaal, kan de pot groter uitgevouwen worden.

De JOKJOR Fold is daarnaast echt een toevoeging aan je interieur. Het design heeft strakke lijnen en het siliconen materiaal in combinatie met de plant zorgt voor een interessant contrast.

De plantenpot is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren vanaf € 21,95 op www.jokjor.com.


Over JOKJOR
A smile in the mind. Dat is waar het om gaat als je in je eigen huis, kantoor of tuin komt. JOKJOR richt zich op het ontwerpen en maken van leuke, mooie, maar vooral goed doordachte producten voor binnen en buiten. JOKJOR heeft niet alleen een eigen ontwerpstudio maar werkt ook nauw samen met andere talentvolle ontwerpers. Het bedrijf is opgericht in 2014 door de Nederlandse ontwerper Olav van Lede. De volledige collectie vind je op www.jokjor.com.