HotelloTOP Year Event 2017 staat in het teken van DECONSTRUCTION

Op woensdag 11 januari 2017 vindt de 14e editie van het HotelloTOP Year Event plaats, parallel aan de Horecava in RAI Amsterdam. Dit netwerkevenement, gericht op Hotello’s (alumni van Internationale Hotel Management Scholen) en hospitality professionals, bestaat uit een congres en een netwerkborrel. HotelloTOP zet zich in om een netwerkplatform te bieden waar, op informele wijze, kennis kan worden gemaakt en gedeeld. 

Deconstruction – Engineer your Future
Tijdens het congres wordt de aandacht gevestigd op ‘deconstruction’. De branche lijkt aan het begin van een nieuw tijdperk te staan; een tijdperk van ‘deconstruction’ en het uitdagen van de status quo. Het HotelloTOP Year Event 2017 focust op het opnieuw uitvinden van jezelf, je bedrijf of de branche. Daarnaast onderzoekt HotelloTOP hoe de branche zich kan verbeteren en hoe de Hotello’s hun eigen toekomst kunnen inrichten. Om het internationale karakter van de branche te waarborgen zal het congres voor het eerst in het Engels zijn.


Are you ready to deconstruct? HotelloTOP will offer you the building blocks to get started on Wednesday January 11th 2017!


Keynote Speaker Thomas Rau 
Onder het motto ‘guided by the future’ zal de Duitse ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair Thomas Rau laten zien wat er in de toekomst nodig is. Thomas laat zich hier in al zijn handelen door leiden. Hij levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur. Hij benoemt de opgaven van morgen en weet met zijn enthousiasme, energie en humor mensen te overtuigen van de stappen die nodig zijn om de omslag van duurzaamheid naar levensvatbaarheid te maken.

TOP Talks – likeminded people sharing the stage 
Drie Hotello’s krijgen de kans om hun spraakmakende verhalen te delen met het publiek middels een TOP Talk; een presentatie-vorm van exact 10 minuten, waarin 20 slides ieder 30 seconden zichtbaar zijn. Middels deze TOP Talks laten de Hotello’s zien wat Deconstruction voor hen betekent en wat het ze heeft gebracht. Piet Boogert – General Manager Lloyd Hotel & Cultural Embassy, Marleen Evertsz – CEO nx’change & Gold Republic en Arjen Schouten – COO Rituals Cosmetics nemen de bezoekers mee in hun wereld en laten zien dat Hotello’s geen generieke poule zijn.


Voor meer informatie en om je te registreren kun je terecht op www.hotellotop.com.