HotelloTOP inspireert partners met inzicht in Dutch Success!

Op vrijdag 4 november 2016 kwamen meer dan 70 HotelloTOP Partners samen voor de HotelloTOP Board of Inspiration Day bij Koninklijke Auping in Deventer. Gedurende deze dag stond het thema ‘Made in Holland – Celebrating Dutch Success’ centraal. Naast een indrukwekkende rondleiding door de fabriek van Auping werden de gasten door drie sprekers geïnspireerd. De dag werd in stijl afgesloten, onder het genot van een hapje en drankje, in het hart van Koninklijke Auping.

Koninklijke Auping Met haar rijke historie is beddenfabrikant Koninklijke Auping bij vele hospitality professionals bekend. De partners van HotelloTOP kregen een unieke rondleiding door de duurzame fabriek, waar het vakmanschap en de ambitie van Koninklijke Auping verder werden toegelicht. Een bijzondere fabriek waar de werknemers iedere dag bezig zijn met het handmatig produceren van unieke bedden.

‘Made in Holland – Celebrating Dutch Success’ De HotelloTOP Board of Inspiration Day richtte zich ditmaal op de sterke banden tussen Dutch Success en Nederlands vakmanschap en design. Talloze concepten en producten van Nederlandse bodem zijn in de wereldwijde hospitality branche terug te vinden. Hiermee kunnen wij de traditie van Nederland als exportland voortzetten. Sprekers Mae Engelgeer, Roel Wolbrink en Machiel van Dooren namen de HotelloTOP partners mee in hun passie. Mae is een bekende textielontwerpster en werkt nauw samen met Koninklijke Auping. Zij vertelde vol passie over haar ervaringen. Roel Wolbrink, eigenaar van kleermakerij New Tailor, deelde de ‘why’ achter het succes van New Tailor en de rol die gastvrijheid en mensenkennis hierin heeft gespeeld. Machiel van Dooren, medeoprichter van Made Blue, inspireerde de HotelloTOP Partners met zijn visie op ‘Social Entrepreneurship’.

Wat is de Board of Inspiration Day? De HotelloTOP Board of Inspiration Days vinden twee keer per jaar plaats en zijn in het leven geroepen om de partners van HotelloTOP bij elkaar te brengen om onderling te netwerken en geïnspireerd te raken over relevante onderwerpen uit de wereld van hospitality.