easyHotel Amsterdam City Centre South viert vijf jarig bestaan

Sinds opening een bezettingsgraad van bijna 100%

In oktober bestaat de easyHotel vestiging in de Amsterdamse Pijp, tevens de eerste vestiging van easyHotel Benelux, officieel vijf jaar. Het easyHotel Amsterdam City Centre South heeft alle verwachtingen overstegen: vijf jaar lang lag de bezettingsgraad tegen de 100% aan. Voor easyHotel dé bevestiging dat er behoefte is aan hotelconcepten zoals easyHotel deze biedt: gemak en comfort tegen een voordelige prijs.

easyHotel Amsterdam City Centre South

Gasten die in het easyHotel verblijven zijn erg tevreden zo blijkt uit de gastenbeoordelingen. Veelal dezelfde pluspunten worden benadrukt: geweldige locatie, uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel, comfortabele en schone kamers en de voordelige prijs die je bij weinig andere hotels in Amsterdam kunt vinden. De vestiging in Amsterdam schetst een uitstekend beeld van de uitgangspunten van easyHotel: een makkelijk te bereiken hotel in een levendige buurt met veel bezienswaardigheden, evenementen, café’s en restaurants op loopafstand van het hotel. De formule van easyHotel speelt hiermee goed in op het duurdere hotelaanbod in Amsterdam door een kwalitatief goed maar betaalbaar alternatief te bieden.

‘’Het is goed om te zien dat we voor zowel toeristen als zakelijke reizigers een aantrekkelijk alternatief bieden. Gedurende de week mogen we veel zakelijke reizigers ontvangen, terwijl dit in het weekend voornamelijk toeristen zijn. Zo wisselt het publiek zich af van jonge stellen, gezinnen en zakelijke groepen. Het hotel is gelegen op een toplocatie aangezien je binnen een kwartier aan alle kanten van Amsterdam kan zijn. Een hotelkamer voor een betaalbare prijs, waardoor je als gast meer geld overhoudt voor leuke dingen!’’ Aldus Sanne – Hotel Ambassador easyHotel Amsterdam City Centre South.

Over easyHotel en Danzep
easyHotel is een unieke hotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel 25 hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Danzep Hotels is master franchise houder van easyHotel in de Benelux en opende vijf jaar geleden het eerste easyHotel in Nederland, in Amsterdam gevolgd door vestigingen in Rotterdam en Den Haag. Met de nieuwe vestigingen in Brussel en Amsterdam Arena Boulevard telt easyHotel Benelux eind 2016 vijf hotels met in totaal 534 kamers. Danzep is al bezig met expansie voor het jaar 2017, met vestigingen in onder andere Zaandam, Scheveningen & Maastricht.

Voor meer informatie zie www.easyhotelbenelux.com en www.danzep.com