HotelloTOP Year Event 11 januari 2017 – Ten Minutes of Passion

Organisatie zoekt nog inspirerende verhalen afgestudeerde Hotello’s

Op woensdag 11 januari 2017 vindt de 13e editie van het HotelloTOP Year Event plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. HotelloTOP is de netwerkorganisatie voor afgestudeerden van en studenten aan Internationale Hotel Management Scholen, met als hoogtepunt het HotelloTOP Year Event. De organisatie van HotelloTOP geeft op het jaarcongres de gelegenheid aan Hotello’s met inspirerende (levens)verhalen. Op 15 november wordt hiervoor een speciale avond in Amsterdam gehouden.

HotelloTOP Year Event 2017

Het HotelloTOP Year Event 2017 staat in teken van het thema ‘Deconstruction – Engineer your Future’. Een breed thema dat zich richt op het opnieuw uitvinden van jezelf, je bedrijf, de branche; het anders kijken naar bepaalde zaken. Naast een keynote presentatie van een bekende spreker, die nog later bekend zal worden gemaakt, biedt HotelloTOP drie Hotello’s het podium in de vorm van een TOP Talk (Ten Minutes of Passion).

TOP Talks (Ten Minutes of Passion)
De TOP Talk is een presentatie vorm, welke de spreker een ‘format’ van exact 10 minuten geeft. De TOP Talk presentatie heeft 20 slides welke ieder 30 seconden zichtbaar zijn. Dit dwingt de spreker to-the-point maar vooral visueel te communiceren. Een TOP Talk draait om snelheid, creativiteit, inspiratie en vooral plezier. HotelloTOP staat voor ‘likeminded people sharing the stage’. Daarom krijgen drie Hotello’s die dag de kans de 800 bezoekers vanaf het grote podium te inspireren met hun verhaal.

TOP Talk Pitchavond
Om er zeker van te zijn dat de beste verhalen op het podium worden gepresenteerd, word er op dinsdag 15 november 2016 van 18.30 – 20.30 een TOP Talk pitchavond gehouden in Amsterdam. Denk jij dat je kunt inspelen op deze bijzondere presentatie vorm en wil jij jouw inspirerende verhaal (in het Engels) met ons delen tijdens het HotelloTOP Year Event 2017? Meld je dan aan voor de pitchavond voor vrijdag 4 november via info.nl@hotellotop.com.