Earth Day: stop je wijnfles label in de grond

19 april – Op 22 april is het Earth Day, een dag in het teken van bescherming van moeder aarde. Het organic wijn merk B-Liv viert dit graag samen met jou! Proost op een duurzame manier op onze mooie planeet en alles wat zij ons te bieden heeft. De wijnen van B-Liv zijn biologisch, veganistisch én klimaatneutraal. Om aandacht te vragen voor Earth Day krijgt elke B-Liv fles in de supermarkten van Jumbo een label gemaakt van groeipapier. Zo moedigt B-Liv consumenten aan te genieten van een duurzame fles wijn, terwijl zij gelijk iets terug doen voor Moeder Aarde.

Neklabel van groeipapier           
B-Liv helpt consumenten op weg om duurzame wijnconsumptie te stimuleren en om stil te staan bij Earth Day. Tijdens het wijn maken zelf staat de Aarde ook centraal, er wordt namelijk 100% duurzame energie gebruikt. Maar ook aan de verpakking is gedacht: de kurk is capsulevrij en afbreekbaar en het label op de lichtgewicht fles van gerecycled papier. Het label dat te vinden is om de hals van B-Liv flessen in Jumbo supermarkten is gemaakt van groeipapier. Zodra je dit papier plant in de aarde en besprenkelt met water, kunnen jij, de bijen en vlinders binnenkort genieten  van de mooiste biologische bloemen op jouw terras, balkon of in de tuin!

B-Liv wijnen winnen zilveren en bronzen medailles      
De B-Liv Red Blend, B-Liv Cabernet Sauvignon, B-Liv Rosé en B-Liv Sauvignon Blanc, vintage 2022,  zijn door The Drinks Business 2023 bekroond met een medaille. De B-Liv Cabernet Sauvignon ontving brons, de andere drie wijnen zilver. De gewonnen medailles voegen zich bij de uitgebreide reeks prijzen die B-Liv eerder heeft verdiend.

B-Liv wijnen worden geïmporteerd door Delta Wines en zijn alleen verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten voor €7,49. Voor meer informatie klik hier of volg bliv_wine op Instagram, hier vind je ook een Earth Day reels.

Over B-Liv         
B-Liv wijnen zijn gemaakt voor iedereen die een evenwichtige levensstijl nastreeft en bewust is van de impact van hun keuzes op de planeet. B-Liv wijnen zijn van hoge kwaliteit, veganistisch-, klimaatneutraal- en biologisch gecertificeerd en worden op een duurzame wijze geproduceerd. De wijngaarden zijn vrij van chemische producten en de wijnproductie is volledig op basis van duurzame energie. Naast deze groene manier van wijn maken, gebruikt B-Liv eco-packaging om de impact op het milieu te minimaliseren.