JP. Chenet en Kris Kross Amsterdam organiseren exclusieve New Year’s Eve Online Party

Party time! JP. Chenet, het meest bekende Franse wijnmerk van Nederland, is een unieke samenwerking aangegaan met het populaire DJ-trio Kris Kross Amsterdam! Op oudejaarsavond om 23.00 uur mogen 1000 winnaars samen met een vriend(in) inloggen op een speciale live stream en met huisgenoten het nieuwe jaar in dansen. Iedereen weet dat er behoorlijk flinken beperkingen zullen zijn op oud en nieuw. Met dit initiatief zorgt JP. Chenet graag voor het gevoel van “dit feestje willen we niet missen!” en dat op gepaste wijze. Op www.ice-editions.nl kan iedereen boven de 18 jaar zich vanaf nu aanmelden.

Wat moet je precies doen om deelname aan deze unieke party te winnen? Eigenlijk is dat heel eenvoudig, je vult je naam en e-mailadres in en op 30 december krijg je te horen of je één van de 1000 winnaars bent. Je ontvangt dan een link die je kunt delen met een vriend(in) waarmee je om 23.00 uur kunt inloggen.  Je hebt tot en met 29 december de tijd om je op te geven.

JP. Chenet Ice Editions – de meest betaalbare bubbel voor de jaarwisseling

De Ice Edition Demi-Sec is gemaakt volgens de methode Charmat, dat wil zeggen dat de tweede gisting op het vat plaatsvindt. Het lekkerste drink je deze mousserende wijn koud en om het extra feestelijk te maken voeg je ijsblokjes, wat rood fruit en een blaadje munt toe in het glas. Voor slechts € 5,99 is JP. Chenet Ice de meest betaalbare en kwalitatief hoogwaardige bubbel voor elk feestelijk moment.

Over JP. Chenet
Bij JP. Chenet staat het Franse joie de vivre centraal: het genot van proeven en het plezier van delen. Toegankelijke wijnen van goede kwaliteit, tegen een eerlijke prijs, bijna overal verkrijgbaar. In 176 landen wordt van deze lekkere wijn genoten, JP. Chenet is dan ook het grootste Franse wijnmerk ter wereld.  JP. Chenet is onderdeel van de groep Les Grands Chais de France.

De wijnen van JP. Chenet zijn in Nederland verkrijgbaar bij onder andere Jumbo, Makro en DirckIII in de varianten Colombard-Sauvignon, Chardonnay, Merlot, Cabernet-Syrah, Grenache-Cinsault (rosé), Medium Sweet, ICE Edition rosé en wit en Gold Muscat Divine Sparkling.