Pop Up nieuws: Sublieme wijnen in The Flying Winebar

Wijnbar voor iedereen op Horecava, topwijnen per slok en per glas

Voor het eerst is er dit jaar een wijnbar op de Horecava; de Flying Winebar, een samenwerkingsproject van Coravin, Walraven Sax en Pitch PR. Alle bezoekers van de beurs zijn welkom in hal 5 standnummer 115 tussen het wijn- en hotelgedeelte van de Horecava. Vier dagen lang wordt een uitgelezen selectie van meer dan 20 wijnen per glas of per half glas geschonken, variërend van premium huiswijnen tot award-winning wijnen uit de ‘Luxury Division’. Deze laatste categorie wordt geschonken met Coravin, het wijnconserveringssysteem waarmee men wijnen schenkt uit de fles zonder de kurk te verwijderen. Geniet van topwijnen en neem deel aan één van de vele workshops die tijdens de beurs worden gegeven.

Dagelijks vinden er in de Flying Winebar diverse speed tasting sessions plaats, verzorgd door onder andere wijnprominenten Karel Klosse en Edwin Raben. Leer tijdens deze mini workshops over wijnen uit Nieuw Zeeland, Californië, Ribera del Duero, Pays d’Oc IGP. Laat je verrassen tijdens de workshop ‘de veelzijdigheid van Californië’ of ontdek Torres, het meest duurzame wijnbedrijf ter wereld, tijdens de workshops verzorgd door wijndistributeur Walraven Sax.

Gedurende de hele beurs is iedereen welkom om wijnen te proeven tegen kostprijsvergoeding. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Orin Swift Palermo, een sublieme Cabernet Sauvignon die behoort tot de beste 1% van alle wijnen ter wereld? Of de Torres Salmos blend van Garnacha, Syrah en Cariñena, onder andere bekroond met 91/100 Parker punten. De Flying Winebar biedt voldoende zitgelegenheid om samen met relaties van een heerlijk glas wijn te genieten.