De optimale benutting van de kleinste keukenkastjes

Handige en eenvoudig te monteren installaties van Joseph Joseph

Nu er steeds meer sprake is van urbanisering en kleinere keukens is opbergruimte essentieel. Een opbergkast met honderden potjes, verpakkingen en flessen is helaas vaak realiteit. Joseph Joseph komt hiervoor met de oplossing: Cupboard Organisation.

CupboardStore uitschuifbare organiser voor keukenkastjes
Deze handige organiser voor keukenkastjes heeft verschillende hoogtes, waardoor alle producten makkelijk zichtbaar en te pakken zijn. Bovendien is hij uitschuifbaar, waardoor hij elk soort keukenkastje past. Beschikbaar voor kasten van 42-61.5 cm.

CupboardStore Compact organiser met lades
Ook deze organiser heeft verschillende hoogtes en maakt de producten wederom goed zichtbaar. Het handige aan deze organiser is dat hij nog een lade heeft waar de kleinste producten in opgeborgen kunnen worden, zoals bouillonblokjes. Beschikbaar voor kasten met een minimum diepte van 26 cm.

CupboardStore Set van 4 houders voor pannendeksels 
Pannendeksels waren voorheen onhandig om op te bergen, tot nu. Met deze vier houders voor pannendeksels kunnen deze eenvoudig aan het deurtje van een kast of de binnenkant van een lade gemonteerd worden. De houders zijn beschikbaar voor pannen met een diameter van 16-24 cm.

CupboardStore ophangbare organiser met lades 
Dit handige laadje kan eenvoudig aan een plank gemonteerd worden en creëert hiermee meer opbergruimte. Zo hoeven producten niet alleen onhandig opgestapeld te worden maar kunnen kleine producten in dit laadje ondergebracht worden! Beschikbaar voor kasten met een minimumbreedte van 23.5 cm en maximale plankhoogte van 2 cm.

CupboardStore ophangbaar kruidenrek
Ook deze organiser dient als laadje aan een plank, maar geeft ruimte voor zeven specerijenpotjes (die hier overigens niet bijgeleverd worden). Keukenkastjes dienen een minimumbreedte van 32 cm te hebben en de plank maximaal 2 cm.

De organisers zijn oa. te koop bij bol.com vanaf €15,95.

Voor meer informatie over Joseph Joseph kun je contact opnemen met TTP Concepts via janine@ttpconcepts.nl.