Relais & Châteaux lid Hotel Heritage wint award voor meest romantische luxehotel ter wereld

De prestigieuze prijs werd uitgereikt tijdens de 13e editie van de World Luxury Hotel Awards

Het Brugse Hotel Heritage is in de prijzen gevallen tijdens de World Luxury Hotel Awards. Deze jaarlijkse happening werd dit jaar op 12 oktober georganiseerd in het Arctic Treehouse Hotel in Fins Lapland. Met het binnenhalen van deze award bevestigt Hotel Heritage, lid van de prestigieuze hotel- en restaurantvereniging Relais & Châteaux, nog eens zijn stevige positie binnen de absolute wereldtop van luxehotels.

De award voor meest romantische luxehotel werd onder andere toegekend aan Hotel Heritage om hun excellente voorbeeldfunctie binnen de hotellerie wereld en uiteraard om de klassieke, luxueuze en romantische uitstraling van het hotel. Ook de inzet van Hotel Heritage op het vlak van maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering werd tijdens de prijsuitreiking geroemd.

Over de World Luxury Hotel Awards
De World Luxury Hotel Awards erkennen hotelservice op sterrenniveau en bestaan uit landelijke, regionale, continentale en wereldwijde awards in meer dan 99 verschillende categorieën. Tanique Echardt, Executive Manager van de World Luxury Hotel Awards zegt hierover: ‘’Er zijn veel aspecten die een grote rol spelen bij het toekennen van de World Luxury Hotel Awards; merkbeleving, locatie, design en natuurlijk de mening van de gasten zijn daarbij van het grootste belang. Dit jaar was zijn voor de jury een uniek design, stijlvolle elegantie en voortreffelijke service doorslaggevend geweest.’’

Over Hotel Heritage
Hotel Heritage bevindt zich op slechts 50 meter afstand van de Grote Markt en mag daarom het Middeleeuwse centrum van Brugge tot haar tuin rekenen. Het gebouw dateert uit 1869. In 1993 doopten Johan en Isabelle Creytens het pand om tot luxe boetiekhotel. Het hotel bestaat uit 22 hotelkamers en -suites, een wellness, restaurant Le Mystique en biedt daarnaast mogelijkheden tot het organiseren van kleine vergaderingen. Hotel Heritage heeft de afgelopen vier jaar maar liefst negen toonaangevende prijzen gewonnen. Samen met de eigenaren streeft hotelmanager Vincent Labrosse dagelijks naar een onvergetelijk verblijf voor zijn gasten.

Over Relais & Châteaux
Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging van meer dan 580 unieke hotels en restaurants die wereldwijd zogenoemde delicious journeys verzorgen. Alle aangesloten hotels en restaurants zijn in eigendom van onafhankelijke hoteliers, chefs en eigenaren die hun passie voor hun vak en hun streven naar authenticiteit graag delen met hun gasten. Relais & Châteaux is wereldwijd vertegenwoordigd, van de Napa Valley wijngaarden en de Franse Provence tot de tropische stranden in de Indische Oceaan. Op alle bestemmingen kun je je overgeven aan een compleet verzorgde beleving, geïnspireerd op lokale producten en tradities. Relais & Châteaux leden streven ernaar de rijkdom en de diversiteit van restaurants en de tradities van het gastheerschap over de hele wereld te beschermen, te respecteren en te promoten. Ze onderschrijven deze ambitie door middel van de Vision, gepresenteerd aan UNESCO in november 2014. www.relaischateaux.com