Slapen als een kasteelheer bij Relais & Châteaux

Château de Vignée in de Ardennen treedt toe tot exclusief gezelschap

Het idyllische Château de Vignée in de Belgische Ardennen zal na een uitgebreide renovatie zijn deuren heropenen in oktober 2019. De 18e-eeuwse kasteelboerderij is overgenomen door chef-kok Kwinten Boelen die zijn sporen verdiende bij zaken als Radis Noir en Scholteshof*. Château de Vignée treedt met de heropening toe tot de mondiale vereniging van exclusieve hotels en restaurants, Relais & Châteaux.

Renovatie Château de Vignée
Na de renovatie zal Château de Vignée zijn deuren heropenen met 25 luxe designsuites, 2 feestzalen, een luxe welness met spa, zwembad, sauna en hamman. Ook het restaurant van het boutique hotel ‘Arden’ krijgt een flinke make-over met o.a. een nieuwe exclusieve private dining ruimte voor 12 personen. Vanuit de compleet gerestylde eetzaal genieten gasten van het magnifieke uitzicht over de natuurlijke omgeving waarin het hotel zich bevindt.

Puurheid, eenvoud en kwaliteit
Chef-kok Kwinten Boelen deed zijn ervaring op in Radis Noir en Scholteshof**. Geheel in lijn met de waarden en standaarden van Relais & Châteaux, zal Boelen zijn kaart en degustatiemenu laten bepalen door het ritme van de seizoenen en zo veel mogelijk gebruik maken van het ruime aanbod aan streekproducten. Het Château beschikt tevens over een prachtige moestuin, waar de chef naar hartenlust uit kan putten.

Over Relais & Châteaux
Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging van meer dan 580 unieke hotels en restaurants die wereldwijd zogenoemde delicious journeys verzorgen. Alle aangesloten hotels en restaurants zijn in eigendom van onafhankelijke hoteliers, chefs en eigenaren die hun passie voor hun vak en hun streven naar authenticiteit graag delen met hun gasten. Relais & Châteaux is wereldwijd vertegenwoordigd, van de Napa Valley wijngaarden en de Franse Provence tot de tropische stranden in de Indische Oceaan. Op alle bestemmingen kun je je overgeven aan een compleet verzorgde beleving, geïnspireerd op lokale producten en tradities.

Relais & Châteaux leden streven ernaar de rijkdom en de diversiteit van restaurants en de tradities van het gastheerschap over de hele wereld te beschermen, te respecteren en te promoten. Ze onderschrijven deze ambitie door middel van de Vision, gepresenteerd aan UNESCO in november 2014. www.relaischateaux.com.