HEMA koffiepads ‘’Beste Koop’’ volgens de Consumentenbond

‘’Goed, lekker en voor de beste prijs’’

HEMA sleept een prachtige titel binnen. De HEMA regular koffiepads zijn namelijk ‘’Beste Koop’’ en blinken daarmee uit in de koffiepads test van de Consumentenbond. Met een totale testscore van een 6,6 wordt de HEMA koffiepad ‘’precies goed’’ beoordeeld op smaak en schuimlaag.

Maar liefst achttien verschillende merken koffiepads regular werden aandachtig onder de loep genomen door een testpanel van de Consumentenbond. De juryleden drinken geregeld allemaal een ‘’Senseootje’’ en waren daarom uiterst geschikt om deze test uit te voeren. Ze beoordeelden de smaak, geur en het uiterlijk van iedere koffie en ook werd de duurzaamheid meegenomen voor het uiteindelijke resultaat. De regular koffiepads van HEMA werden hierbij beoordeeld als ‘’Beste Koop’’.

Lian Enting, senior category manager food houdbaar HEMA, zegt: ’Bij HEMA vinden we dat koffie lekker, maar ook GOED moet zijn. Dus maken we onze koffie van de beste Arabica bonen én is hij altijd UTZ-gecertificeerd. Daarnaast kosten ze maar € 2,60 voor 46 stuks. Niet voor niets heeft de Consumentenbond onze koffiepads regular verkozen tot beste koop! Nou, zet de koffie maar aan!’’

Over HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe Prijs. HEMA heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Echt HEMA. www.hema.nl.