Zondag 16 juni: Carstens trakteert alle vaders op een bierproeverij!

De derde zondag van juni is het zoals altijd weer vaderdag. Op deze zondag 16 juni zet Carstens alle vaders eens goed in het zonnetje. Want iedere vader die zich komt verlekkeren aan bijvoorbeeld de vette melkkoe burger of de dry-aged rib eye wordt door Carstens getrakteerd op een heuse bierproeverij bestaande uit drie lokale bieren. Zo proef je een Lowlander IPA, Jopen Malle Babbe en Brouwerij ’t IJ Columbus. Verras je vader op een diner bij Carstens en dompel je onder in deze Amsterdamse bierproeverij. www.carstensbrasserie.nl

Concept van Carstens
Bij Carstens word je meegenomen op reis door Nederland met ingrediënten uit eigen grond en wateren. Herkenbare smaken maar dan toch anders. Niets te vergezocht, gewoon lekker. De boerderij is terug in de stad. Carstens Amsterdam is een stadse brasserie nabij Centraal Station met Maik Kuijpers (ex chef-kok Librije***) als concept chef. De naam Carstens is geïnspireerd op die van de familie Carstens die in de 19e eeuw woonde en werkte in een van de kleine huisjes in het aanpalende hotel Park Plaza Victoria Amsterdam. Op dit bijzondere levensverhaal is het boek ‘Publieke Werken’ gebaseerd dat in 2015 verfilmd is. Carstens Amsterdam heeft een eigen ingang aan de Hasselaerssteeg gelegen tussen het Damrak en de Martelaarsgracht. Carstens is een samenwerking tussen Maik Kuijpers en Park Plaza Victoria Amsterdam. Park Plaza Victoria Amsterdam is onderdeel van de PPHE Hotel group.