Postillion Hotels en HotelloTOP geven opnieuw een baan als General Manager weg

Alsof één keer niet genoeg is!

Postillion Hotels & HotelloTOP doen het opnieuw; een baan weggeven als General Manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Na een succesvolle eerste editie van ‘The NXT GM Challenge’ dagen Postillion Hotels en HotelloTOP ook dit jaar weer jonge, ambitieuze en getalenteerde Hotello’s uit om kansen te durven pakken en te proeven van de échte hospitality-praktijk.

Met The NXT GM Challenge bieden Postillion Hotels & HotelloTOP een podium voor persoonlijke ontwikkeling en bouwt The NXT GM aan een internationaal netwerk door zich op deze jonge leeftijd al te verbinden aan HotelloTOP. Erik-Jan Ginjaar, CEO van Postillion Hotels: “De nieuwsgierigheid naar de toekomstige top-Hotello is nog niet voorbij! We hebben het afgelopen jaar acht toppers ontmoet, die elk de hotellerie op unieke wijze kunnen versterken.” Stephanie van Oorschot, voorzitter HotelloTOP, sluit zich hierbij aan: “Wij zetten ons in voor veelbelovende starters in de hospitality en vinden het geweldig dat we opnieuw samen met Postillion Hotels zo’n bijzondere prijs kunnen weggeven.”

Een jaar lang General Manager
Gedurende de wedstrijd moeten deelnemers op originele wijze aangeven waarom mensen mét en vóór hen willen werken. Daarnaast staat de persoonlijkheid en authenticiteit van de deelnemer centraal. Een ‘Petit Comité’ bestaande uit Adviesraad leden van HotelloTOP en medewerkers van Postillion Hotels kiezen op basis van de inschrijvingen tien deelnemers. Deze worden door een onafhankelijke vakjury op de ‘Challenge Day’ beoordeeld.

De uiteindelijke winnaar van de ‘The NXT GM Challenge’ wordt voor twaalf maanden General Manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Elke maand zal een ‘Captain of Industry’ de winnaar begeleiden, zodat alle aspecten van het vak aan bod komen en de Hotello zich tijdens deze kick-start van zijn of haar carrière op verschillende vlakken kan ontwikkelen. Tevens versterkt de kennismaking met de ‘Captains of Industry’ het netwerk van The NXT GM op jonge leeftijd.

De winnaar, die start met zijn of haar nieuwe baan in september 2020, wordt op 15 januari 2020 bekendgemaakt, tijdens het HotelloTOP Year Event 2020. Voor meer informatie over de award, inschrijving en de selectiecriteria klik hier.

Winnaar 2019
Justus van Dam (HTH’19) won op woensdag 8 januari 2019 tijdens het HotelloTOP Year Event de eerste editie van The NXT GM Challenge en ontvangt op 1 september 2019 de sleutel van Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer. Justus: “De afgelopen periode heb ik Postillion Hotels beter leren kennen door middel van trainingen, meetings en bezoeken aan het hotel. Ik kan niet wachten om op 1 september de sleutel te ontvangen van de huidige General Manager Tom Schilderman.”

Over Postillion Hotels
Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Deventer, Dordrecht, Utrecht Bunnik, Rotterdam en Amsterdam. Met het unieke Meet Work Stay-concept komt Postillion Hotels tegemoet aan alle behoeften van de zakelijke reiziger van nu. Alle locaties zijn door Green Key op niveau ‘goud’ beoordeeld voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Over HotelloTOP
HotelloTOP is een netwerkplatform voor hotello’s (studenten & alumni van Europese Hotel Management Scholen) en decision makers uit de hospitality branche. Via live events en in een informele sfeer, biedt HotelloTOP een platform om kennis op te doen en uit te wisselen, te netwerken met gelijkgestemden en op de hoogte te blijven van trends en innovaties. Tevens reikt HotelloTOP jaarlijks twee awards uit; de ‘Hotello of the Year Award’ en de ‘Talent of the Year Award’.