Van ruby paasei tot paas dripcake, HEMA introduceert geheel nieuw foodassortiment met Pasen

Dit wordt smullen met Pasen

Voor een vrolijk paasfeest ben je bij HEMA aan het juiste adres. Naast de traditionele paaslekkernijen introduceert HEMA dit jaar een aantal verrukkelijke nieuwe producten in het assortiment, zoals een paasei van ruby chocolade, dat van nature roze is, en een feestelijke paas dripcake die je zelf kunt versieren met allerlei leuke (en eetbare) paas-accessoires. Het hele HEMA paasassortiment vind je vanaf nu in de schappen of op www.hema.nl/pasen.

Nieuw: luxe paaseieren
Voor wie echt wil uitpakken, heeft HEMA vanaf nu heerlijke, extra luxe paaseieren nieuw in het assortiment. Zoals het choco dripp egg (€10,-), dit 25 cm hoge(!) paasei is gemaakt van melkchocolade en gevuld met een romige vanillevulling, afgetopt met discodip. Voor pink lovers is het roze ruby egg (€8,50) een must. Dit paasei is gemaakt van de bijzondere ruby chocolade die van nature, dus zonder kleurstoffen, roze is en een unieke fruitige smaak heeft. Het ei is gedecoreerd met crisps en bolletjes witte chocolade en is maar liefst 16 cm hoog. Ook is er een chocolade ei met fudge (€5). Dit melkchocolade ei van 14,5 cm is versierd met witte chocolade en fudge van karamel. Tot slot introduceert HEMA een luxe gouden melkchocolade ei, versierd met horizontale strepen van witte chocolade. Deze prachtige, luxe eieren zijn niet alleen heerlijk om zelf te eten, maar ook leuk om cadeau te doen.

Paasgebak
Deze Pasen koop je bij HEMA ook vrolijk paasgebak, zoals bijvoorbeeld een heerlijke paas dripcake. Deze is versierd met paasdecoratie gemaakt van drie lagen chocolade, luchtige crème met chocoladestukjes en chocolade ganache. De paas dripcake is in de winkel en online verkrijgbaar vanaf dinsdag 9 april en kost €13 (8 personen). Ook zijn er feestelijke paastompoucen (€1,35), een paasvlaai (€8), paasslagroomtaart (€9,25), paastulband (€8), paasamandelstaaf (€2,75) of paastomsoesjes (€3).

Eitjes scheppen en nieuwe smaken
Vanaf maandag 25 maart kun je in alle HEMA filialen zelf je favoriete paaseitjes scheppen. Je kunt kiezen uit de nieuwe smaken: gin-tonic, stroopwafel, praliné karamel, maar natuurlijk ook de oude vertrouwde smaken tompouce, karamel, praliné noot, crispy, butterscotch, chocomouse, discodip, advocaat en praline.

Gecertificeerd
Duurzaamheid is belangrijk voor HEMA. Daarom is de cacao die in alle paaseieren gebruikt wordt UTZ-gecertificeerd, wat betekent dat bij de teelt rekening wordt gehouden met mens en milieu.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 750 winkels in 9 landen, ruim 19.000 medewerkers en ruim 32.000 producten en diensten. Echt HEMA.

www.hema.nl