Opening Restaurant STAN&CO Zeist

Driehonderd zitplaatsen binnen en buiten, zeven dagen per week geopend

Morgen op vrijdag 6 juli opent restaurant STAN&CO zijn deuren in de oude gasfabriek in het centrum van Zeist. Na een begrip te zijn geworden in het centrum van Utrecht en Arnhem wordt Zeist de derde STAN&CO locatie. Met 160 zitplaatsen binnen en 165 zitplaatsen op het terras is deze STAN&CO dé plek om het ‘Food, drinks, friends-concept’ van de succesformule tot leven te brengen. Vanaf morgen kan men zeven dagen per week terecht in het compleet gerenoveerde historische pand op de hoek van de Steynlaan en de Antonlaan.

Over STAN&CO
STAN&CO is zeven dagen per week geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Ook deze nieuwe vestiging biedt mogelijkheden voor heel veel momenten: bagels, broodjes, soepen en salades, 20 open wijnen, borrels en bites, uitgebreide lunch en diner gerechten, steaks van de Josper grill en nog meer. Er is ook een grote chef’s table waar de chefs gerechten bereiden voor de ogen van de gast. Deze nieuwe STAN&CO biedt plaats voor elk moment: een relaxte zithoek en grote leestafel, een grote centrale bar voor cocktails en borrels, en ook een live DJ op elke vrijdag- en zaterdagavond.

Ligging
Zeist is een ideale spot voor de nieuwe vestiging. Een prachtige omgeving die vier seizoenen per jaar een zeer uiteenlopend publiek trekt en in een groeiende gemeente van maar liefst vijftig vierkante kilometer en zestigduizend inwoners. Terraspubliek, zakenlunchers, vegetariërs, wielrenners, wandelaars, ouders met kids, borrelaars, eetclubjes, uitgaanspubliek en vaste (graag geziene) gasten: iedereen is welkom bij STAN&CO Zeist.

Praktische informatie
Openingstijden:                Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur
Telefoon:                         030-2040207
E-mail:                            zeist@stan-co.nl
Website:                          www.stan-co.nl
Reserveren:                     https://stan-co.nl/home-zeist /

Over Debuut Horeca
Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling is de organisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland. Debuut Horeca beheert en ontwikkelt vanuit Utrecht hoogkwalitatieve en onderscheidende Horeca. Formules van Debuut zijn onder andere Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, STAN&CO, KEES eten & drinken en Belgian Beer Café Olivier. www.debuut.nl