Oppo Ice-cream lanceert nieuwe smaak: Choc Chip Cookie Dough

Hey Yo Cookie Dough!

Na jaren van testen en proeven hebben de makers van Oppo hun nieuwste smaak gelanceerd: Choc Chip Cookie Dough! Oppo ontwikkelde deze populaire ijssmaak in een gezondere variant, gemaakt van verse melk, kokosolie en stevia. Deze nieuwste Oppo smaak heeft tot 60% minder suiker en calorieën dan bestaande Cookie Dough varianten. Een halve beker, ofwel een gemiddelde portie, bevat slechts 199 calorieën.

Charlie Thuillier, medeoprichter van Oppo: “Chocolate Chip Cookie Dough moet één van de meest heerlijke ijssmaken zijn die ooit is verzonnen. We stonden 18 maanden in de keuken om onze versie met minder suiker en calorieën, maar met nóg meer smaak, te ontwikkelen. We hebben ‘chunky chocolate chip cookie dough’ gematcht met zijdezacht Madagaskisch vanilleroomijs: een droomcombinatie. Met zo weinig calorieën is het echt een verleiding die je niet hoeft te weerstaan ??”.

Oppo maakt van deze feestelijke gelegenheid direct gebruik om het nieuwe design van de ijsverpakkingen te lanceren. In het nieuwe design komt Oppo’s tagline “Good Temptation” goed naar voren, waarin optimaal genieten en bewuster eten samen komen.

Choc Chip Cookie Dough kost €4,99 per beker van 500 ml en is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Oppo is tevens verkrijgbaar in de smaken Salted Caramel en Colombian Chocolate Hazelnut. www.oppobrothers.nl.