Golden Tulip Noordwijk Beach is grootschalige renovatie gestart

Eerste fase van renovatie en restyling afgerond met geheel vernieuwde verdieping

Golden Tulip Noordwijk Beach is een grootschalig renovatie traject gestart. In april dit jaar werden de eerste werkzaamheden afgerond. De volledige derde etage van het hotel werd gerenoveerd en gerestyled. Hiermee kan het hotel zowel de hedendaagse leisure als zakelijke markt perfect bedienen. De nieuwe look en feel werd ontworpen door TMWRK Styling en Interieur Architectuur en heeft invloeden van Art Deco en Art Nouveau. Ook plannen voor de volgende fase van renovatie liggen al op de planken.

Renovatie en restyling
De eerste fase van het grootschalige renovatie traject bij Golden Tulip Noordwijk Beach is afgerond met de volledige renovatie en restyling van de derde etage. Het nieuwe interieur is ontworpen door interieur architect Eddy Thiemens van TMWRK Styling en Interieur Architectuur en past perfect bij de nieuwe Golden Tulip look & feel. Qua materialen is gekozen voor massief hout, leder en linnen die gecombineerd zijn met grafische patronen en strak geschilderde wanden. Met kleine details als ingelijste decoraties wordt verwezen naar de historie van het hotel dat in 1910 al het decor was van een ontmoeting tussen Sigmund Freud en Gustav Mahler.

Evgeny Vreijling, General Manager van Golden Tulip Noordwijk Beach, vertelt: “We zijn ontzettend trots en blij met de ontwikkelingen van de afgelopen maanden. We zetten nu met een groot deel van onze kamers de stap naar de toekomst van ons hotel. De plannen voor de volgende fase worden direct weer opgepakt en samen met de directie van Golden Green Hotels bekijken we alle mogelijkheden om de uitvoering hiervan dusdanig neer te zetten dat we alle segmenten binnen de hotellerie thuis kunnen laten voelen.”

Nieuwe merkstrategie
Playtime Anytime is de internationale invulling van de richting die Golden Tulip is ingeslagen om in te spelen op de veranderende wensen van de hotelgast. Deze nieuwe strategie bestaat o.a. uit een vernieuwde uitstraling en wordt ook in de Benelux hotels in de komende jaren geïmplementeerd.
Playtime. Anytime. staat voor het bieden van een bijzondere beleving wanneer gasten in de hotels verblijven. Vandaar dat elk Golden Tulip hotel wereldwijd een knalgele tandem heeft waardoor gasten op een unieke manier de omgeving van het hotel kunnen ontdekken.
Kijk hier de nieuwe merkfilm van Golden Tulip: https://www.youtube.com/watch?v=qh7JfX7X6E4 

Golden Tulip Noordijk Beach
Golden Tulip Beach Noordwijk is een viersterren hotel direct gelegen aan het strand en de sfeervolle boulevard van Noordwijk. Het hotel beschikt over 82 comfortabele kamers voorzien van alle gemakken, waarvan 34 zeezicht kamers (3 Executive kamers) en 48 kamers met zicht op het dorp Noordwijk. De tien vergaderzalen beschikken over alle hedendaagse faciliteiten en het Relax Centre met zwembad, sauna en stoombad zorgen voor de nodige ontspanning. Bij mooi weer kunnen gasten genieten van het gezellige terras waar heerlijke cocktails en snacks geserveerd worden. ’s Avonds kunnen gasten terecht bij restaurant Noordzee.
Voor informatie zie: www.goldentulipnoordwijkbeach.nl 

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip
Met circa 2.500 hotels in 52 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketens. Louvre Hotels Group is in alle segmenten – van 1 tot en met 5 sterren – vertegenwoordigd. De keten voert de merken Première  Classe,  Campanile,  Kyriad, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip. Bovendien behoren de merken van het Sarovar-netwerk in India ook tot de groep net als de 4 Chinese merken Metropolo, Jin Jiang, Bestay en Goldmet Inn. Sinds 2 jaar is de keten eigendom van Jin Jiang International Holdings, de op vier na grootste hotelketen wereldwijd. Golden Tulip  is  onderdeel  van  Louvre  Hotels  Group,  heeft  meer  dan  50  jaar ervaring  in  de hospitality industrie en heeft circa 300 hotels in het midden-, hoog-,  en luxe segment. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en  Tulip  Inn  (30  hotels),  Campanile  (20  hotels)  en  Première  Classe  (2  hotels).  Zie  voor  meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com