Golden Tulip Hotel Alkmaar ondergaat grootschalige renovatie

Eerste fase van renovatie en restyling afgerond met geheel vernieuwde verdieping

Alkmaar,  16 juli 2020 – Golden Tulip Hotel Alkmaar is een grootschalig renovatie traject gestart. In juni dit jaar werden de eerste werkzaamheden afgerond. De volledige vierde etage van het hotel werd gerenoveerd en gerestyled. Alle slaap- en badkamers zijn getransformeerd tot nog luxere en modernere kamers. Hiermee kan het hotel zowel de hedendaagse leisure als zakelijke markt perfect bedienen.

Renovatie en restyling
De eerste fase van het grootschalige renovatie traject bij Golden Tulip Hotel Alkmaar is afgerond met de volledige renovatie en restyling van de vierde etage. Uiteindelijk worden alle kamers in het hotel onder handen genomen, dit project neemt meerdere jaren in beslag. Alle kamers in het hotel worden voorzien van een King-sized tweepersoonsbed, luxe koffie/thee machine, een walk-in douche, 50″ SMART TV met Chromecast, airconditioning, bureau, haardroger, telefoon, minibar, laptop kluis en gratis Wi-Fi.

Yue Ju Hu, General Manager van Golden Tulip Hotel Alkmaar, vertelt: “Wij streven ernaar om al onze gasten zich thuis te laten voelen door middel van onze gastvrijheid en vinden de persoonlijke service en touch hierin enorm belangrijk. Ook vinden wij het cruciaal om altijd met de tijd mee te gaan en het product kwalitatief te blijven innoveren. Zo zorgen we ervoor dat onze gasten altijd verrast en in de watten gelegd worden. Door middel van de verbouwing kunnen wij de verwachtingen en wensen van onze gasten waar maken. Daarbij heeft Golden Tulip onlangs een rebranding gehad en daar hoort een nieuwe trendy inrichting bij waar de gast zich bij thuis voelt.”

Veiligheid voorop
Bij Golden Tulip Hotel Alkmaar staat de gast altijd op nummer één. Het hotel doet er daarom ook alles aan om de gast een veilig verblijf te garanderen. Om dit te kunnen waarborgen zijn er door het hele gebouw desinfectie mogelijkheden en worden de openbare ruimtes en kamers extra ge-desinfecteert. Daarnaast worden de veiligheidsmaatregelen van het hotel bij aankomst gedeeld met de gast en zijn de afdelingen en medewerkers werkzaam volgens de veilige horeca protocollen.

Over Golden Tulip Hotel Alkmaar
Dit 4-sterren hotel is gelegen in het centrum van Alkmaar, dat bekend staat om haar prachtige oude straatjes, grachten en monumenten. Alkmaar staat voornamelijk bekend om de kaasmarkt en het museum en is tevens verkozen tot een van de beste winkelsteden van Nederland. Het hotel is een goede uitvalbasis voor een bezoek aan een van de vele duinen en bossen aan de kust van Noord-Holland. Golden Tulip Alkmaar beschikt o.a. over 77 kamers, twee naastgelegen Aziatische restaurants: Japanese Kokusai Sushi & Grill en Victory Wok, een gezellige lobby, een fitness en 5 ruime vergaderzalen met veel daglicht. Voor meer informatie, zie https://www.hotelalkmaar.nl/

Over Louvre Hotels Group, Golden Tulip & Tulip Inn
Met meer dan 1.500 hotels in 54 landen is Louvre Hotels Group  één van de grootste internationale hotelketens. Sinds 2015 is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip is een onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de hospitality industrie en heeft meer dan 200 hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (17 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels). Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com