Bobby Rust wordt chef van Noble Kitchen

Nieuw dynamisch team nu op zoek naar pioniers voor opening in april

Bobby Rust, voormalig chef de cuisine bij restaurant Bridges*, zal de keuken van het nieuw te openen Noble Kitchen gaan leiden. Dit restaurant is naast Restaurant Noble* in ’s Hertogenbosch de tweede zaak van Edwin Kats. Rust wordt ondersteund door Tom Schoonus, huidig souschef van Restaurant Noble. Streven is om eind april de deuren te openen, de chefs hopen snel in contact te komen met meer nieuwe collega’s, zowel voor keuken als bediening.

Combinatie van talent, ervaring en enthousiasme
Talentvol chef Bobby Rust heeft een rijk CV gevuld met namen als De Librije*** en Ron Gastrobar* en heeft zich dus al bewezen op het hoogste niveau. Edwin Kats: “Bobby is creatief en vernieuwend, maar tegelijkertijd liefhebber van pure gerechten, ingrediënten en bereidingswijzen. Daarnaast heeft hij eerder al succesvol grote keukenbrigades aangestuurd. Ik ben blij dat hij de keuze heeft gemaakt voor Noble Kitchen.” Tom Schoonus, sinds de opening in september 2013 onderdeel van het Noble team, zal met zijn rijke ervaring ervoor zorgen dat het DNA van Noble ook binnen Noble Kitchen zichtbaar zal zijn.

Met Bobby en Tom gaan we samen de geweldige uitdaging aan om een topzaak neer te zetten naast een golfbaan, zonder dat we het restaurant van de golfbaan zijn. Voor mij is dit duo dé combinatie van talent, ervaring en vooral enthousiasme die Noble Kitchen op de kaart gaat zetten.” – aldus Kats.

Pioniers gezocht voor alle afdelingen
Noble Kitchen is nog op zoek naar versterking van zowel de keukenbrigade als het restaurantteam. Door de veelzijdigheid van de zaak is er plaats voor collega’s met ervaring in alle gradaties: van catering tot Michelin zaken. Pioniers die graag mee willen bouwen aan de totstandkoming van dit project kunnen voor meer informatie terecht op www.noblekitchen.nl/vacatures/.
Noble Kitchen streeft ernaar om eind april 2018 haar deuren te openen.

Invulling Noble Kitchen
Noble Kitchen onderscheidt zich van het bestaande restaurant Noble* door de Aziatische invloeden in de keuken. Zo wordt er gewerkt met een Robata Grill en is er een speciale sushicounter.  Het restaurant met 90 zitplaatsen is vernoemd naar de keuken die het hart van het bedrijf vormt. Vanuit de keuken zijn alle gasten te zien en vice versa.

Naast het restaurant bevindt zich het Bernardus Café, een prachtige bar en lounge waar een selectie van de gerechten geserveerd wordt vanuit dezelfde keuken. Het aansluitende terras  aan de golfbaan biedt 120 zitplaatsen en is zowel toegankelijk voor restaurant- en cafégasten, als voor passerende fietsers en wandelaars.  Ook beschikt Noble Kitchen over 4 meeting rooms, vanaf 5 tot 150 personen. In deze ruimtes zijn onder andere private dining en walking dinners mogelijk. Daarnaast zijn er de mogelijkheden tot catering op de golfbaan en borrels/barbecues vanaf 60 personen op de Driving Range.