Hotello of the Year Award 2018 | Top 3 | De online campagne kan beginnen!

Met meer dan 75 genomineerde Hotello’s was het dit jaar een lastige klus. HotelloTOP heeft samen met een vakjury de Top 3 voor de Hotello of the Year Award 2018 vastgesteld; de jaarlijkse verkiezing voor Hotello’s van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland. Deze wordt uitgereikt aan de Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd in 2017 binnen of buiten de gastvrijheidsbranche. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en een grote werklust.

Van top 10 naar top 3
Vanuit de 75 genomineerden heeft de selectiecommissie na lang beraad een top 10 gekozen. De top 10 kandidaten hebben allemaal een vlog gemaakt om ons een kijkje in hun ‘Hotello leven’ te laten zien. Vervolgens heeft een vakjury, bestaande uit hospitality professionals, aan de hand van een aantal criteria de top 3 bepaald.

GEFELICITEERD! JORIS BIJDENDIJK (HDH’07), GABRIELLA ESSELBRUGGE (HHL’01) EN SAM HOLTUS (HDH’11)

Het was een lastige opgave dit jaar! Elke Hotello heeft op eigen wijze in 2017 onderscheidend gepresteerd, aldus de vakjury. Joris, Gabriella en Sam hebben de volgende top 10 kandidaten achter zich gelaten: Alex van Gastel (HHM’96), Lucie Luiten (HHM’05), Xander Hasaart (HDH’10), Lex Moerke (HHL’08), Anne Jaakke (HHM’97), Dirk van den Wijngaard (HHL’08) en Ernest van de Voort (HHM’94).

Online campagne
Woensdag 6 december om 15:00 start de online campagne. Dit betekent dat je kunt stemmen op jouw favoriet via de HotelloTOP website. Stemmen kan tot en met vrijdag 5 januari 2018 12:00. Op 10 januari 2018 wordt er ‘on stage’ tijdens het HotelloTOP Year Event nog een korte pitch gehouden door de Hotello’s, waarna er een zaalstemming plaatsvindt. Samen met de al gegeven punten van de vakjury wordt op 10 januari 2018 bekend wie Hotello of the Year 2018 zal worden! Houd de Facebookpagina van HotelloTOP in de gaten voor meer informatie.