Hotel at Home year event op 7 juni

Hospitality meets Design: laat je inspireren

Het Hotel at Home year event komt naar Rotterdam! Het evenement, wat dit jaar geheel in het teken staat van ‘Design meets Hospitality’, staat namelijk op het programma van de 15e editie van vakevenement Design District in de Van Nelle fabriek te Rotterdam. Speciaal voor hoteliers en interieurarchitecten is dit dé gelegenheid om geïnspireerd te worden op het gebied van Design & Hospitality. Diverse gepassioneerden uit de branche zullen spreken op het Hotel at Home year event.

Het Hotel at Home year event staat dit jaar in het teken van ‘Design meets Hospitality’. Een uitdrukking die zich richt op de kracht van de relatie tussen design en hotellerie. Hotel at Home brengt het beste van deze twee werelden samen om de branche te informeren en inspireren met de laatste trends en ontwikkelingen in deze twee vakgebieden.

Op het programma, dat gemodereerd wordt door Esther Boers, general manager van Carlton Ambassador Hotel, staat onder andere een drietal sprekers:

  • Robert van Ieperen brengt dagelijks als partner van bureau Fakton in praktijk wat hij leerde tijdens zijn studie aan de Hotelschool in Maastricht en de TU Bouwkunde in Eindhoven.
  • Robert Mulder is al meer dan twintig jaar architect en inmiddels eigenaar van Mulderblauw architecten. Qua hotelontwerp heeft Mulderblauw kennis en ervaring op zowel het gebied van architectuur als interieurontwerp.
  • Herman Konings is master in de theoretische psychologie (KU Leuven) en is trendwaarnemer van beroep bij zijn eigen trend- en toekomstonderzoekbureau Pocket Marketing/Nxt.

Over Hotel at Home
Hotel at Home is een netwerkplatform dat stakeholders uit de hotelbranche samenbrengt om van gedachten te wisselen, onderling zaken te doen en kennis te delen. Hotel at Home is een initiatief van Auping, Mosa, Geberit, Knauf, Muurbloem en Gira. Het Hotel at Home Year Event is enkel toegankelijk voor hoteliers en (interieur)architecten met uitnodiging. Meld u zich voor 31 mei aan voor het Hotel at Home Year Event middels onze website: www.hotelathome.info

Over Design District
Design District is het trefpunt voor de interieurbranche in Nederland en daarom de aangewezen locatie voor dit event. De 15e editie van het vakevenement is op 7, 8 en 9 juni 2017 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Toegang tot het Hotel at Home Year Event geeft u ook toegang tot Design District. www.designdistrict.nl