HotelloTOP Year Event focust op Deconstruction

Op woensdag 11 januari vindt de 14e editie van het HotelloTOP Year Event plaats, gedurende de Horecava in RAI Amsterdam. Dit evenement is een initiatief van HotelloTOP, het netwerkplatform voor alumni van de Nederlandse Hotel Management Scholen. Het programma bestaat uit een koffie ontvangst op de beursvloer, een lunch, congres en een afsluitende netwerkborrel. In 2016 werd het HotelloTOP Year Event door meer dan 1.600 Hotello’s bezocht.

‘Deconstruction – Engineer your Future’
De branche lijkt aan het begin van een nieuw tijdperk te staan; een tijdperk van ‘deconstruction’ en het uitdagen van de status quo. Hoe gaan we om met veranderde levensstijlen en verschillende generaties? Het HotelloTOP Year Event 2017 richt zich op verschillen en contrast. HotelloTOP onderzoekt hoe de branche ‘deconstruction’ als kans kan gebruiken om business modellen, producten of bedrijven opnieuw op te bouwen. Vanwege het internationale karakter van de branche zal het congres voor het eerst in het Engels zijn.

Sprekers
Onder meer door de toenemende schaarste aan grondstoffen en energiebronnen is men genoodzaakt een andere houding aan te nemen en de ogen niet te sluiten voor wat komen gaat. Thomas Rau, ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair voegt daad bij zijn woord; hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is. Thomas is de grondlegger van diverse innovaties en laat zien dat het energieprobleem oplosbaar is en hoe men de uitdagingen van morgen dient te behandelen.

Dat Hotello’s geen generieke poule zijn bewijst zich; drie Hotello’s zullen hun spraakmakende verhalen delen middels een TOP Talk. Piet Boogert, General Manager Lloyd Hotel & Cultural Embassy, is al 25 jaar nauw betrokken bij de organisatie van het AmsterdamDiner en zal laten zien wat corporate social responsibility kan betekenen voor je bedrijf. Marleen Evertsz, CEO Nx’change & GoldRepublic, laat zien hoe service in de Financial Technology branche van groot belang kan zijn. Arjen Schouten, co-founder van Rituals Cosmetics, deelt hoe belangrijk het is om jezelf te inspireren om succesvol te zijn en blijven. 

Hotello of the Year Award
Traditiegetrouw wordt tijdens het HotelloTOP Year Event de Hotello of the Year Award uitgereikt aan een Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. Maartje Nelissen van The Food Line-up zal het stokje overdragen aan één van de vier finalisten. Robert Melaard (HMSM’92) van Gastvrij Rotterdam, Linda Giebing (HHL’00) van DoubleTree Resort by Hilton Penang, Eveline Noort (HTH’08) van Le Méridien Piccadilly en Dick de Graaff (HMSM’95) van Passenger Terminal Amsterdam gaan de strijd aan om de felbegeerde titel. Na de bekendmaking van de finalisten door de vakjury, hebben zij stemmen geworven via social media. Door een laatste live stemming tijdens het congres wordt de winnaar bepaald.

Programma
10.30 – 11.00       Koffieontvangst (Hotel Lounge) – welkomstwoord door beursmanager Luuk Scholte
11.00 – 13.00       Beursbezoek
13.00 – 14.30       Walking Lunch (Forum Lounge)
14.30 – 16.30       Congres (Forum)
16.30 – 22.00       Netwerkborrel (Park Foyer)

Aanmelden
Deelname aan het HotelloTOP Year Event (congres, netwerkborrel en Horecava entree) kost €195,- (incl. BTW). Kaarten voor de netwerkborrel (à €50,- incl. BTW) zijn tevens los verkrijgbaar, zowel via de website als aan de deur. Registreren is mogelijk via www.hotellotop.com