Verslag derde en laatste dag netwerkplein Place des Amis op BBB Maastricht

Vandaag vond de laatste en afsluitende dag van het Place des Amis plaats op horecavakbeurs BBB Maastricht. In de middag vond de kick-off van de BBB Horeca-experience powered by FNV Horeca en Ecolab plaats op het Place des Amis. Daarnaast werden er pitches gehouden door de Columbus Trophy Finalisten over hun uitzonderlijke product of dienst. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel op het Place des Amis.

Het Place des Amis en Les Amis Gastreunomiques
Het plein is een initiatief van Servicecenter 4Hospitality in samenwerking met een aantal partners, waaronder Mise en Place en MECC Maastricht. Verder staat het Place des Amis onder gastheerschap van netwerkclub Les Amis GastrEUnomiques; Les Amis GastrEUnomiques (LAG) is een stichting, met als doel een platform te bieden voor en door horeca leveranciers & ondernemers, die trots zijn op de Euregio en er actief zijn. Vier keer per jaar komen de ‘Amis’ samen, voor het uitwisselen van kennis en ideeën, en het verkrijgen van inzichten in trends en marktontwikkelingen. Het creëren & onderhouden van het informeel netwerk vormt, naast een sterke binding met BBB Maastricht (& Folie Culinaire), de basis.

Op Place des Amis ontmoeten vakbezoekers elkaar en worden bijgepraat over ontwikkelingen in de hospitality branche. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Op dit plein draait het om vriendschap, gelijkgestemdheid, passie voor hospitality en uiteraard gezelligheid

BBB Horeca-experience powered by FNV Horeca en Ecolab
Op het Place des Amis vond de Kick-off van de BBB Horeca-experience plaats, stand up comedians Kim Schuddeboom en Victor Luis van Es zorgden voor een vermakelijke start van de middag. Na de opening vonden er twee workshops plaats door Wim Haenen (Ecolab) en Michiel Meier Mattern (FNV Horeca) in de BBB Academy.