Golden Tulip Leiden Centre en Tulip Inn Leiderdorp benoemd tot Hotels of the Year 2016

Louvre Hotels Group kondigde vandaag aan dat twee Zuid-Hollandse hotels zijn verkozen tot Hotels of the Year 2016. Vorig jaar belandde Golden Tulip Leiden Centre nog op de tweede plaats, maar dit jaar is het hotel verkozen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2016 in de Benelux. Het nabij gelegen Tulip Inn Leiderdorp mocht de titel Tulip Inn Hotel of the Year 2016 in ontvangst nemen. De prestigieuze awards werden persoonlijk overhandigd aan de General Managers van de hotels door Michael Spetter, Managing Director bij Louvre Hotels Group Benelux. Ook dit jaar zijn de winnaars bepaald op basis van de resultaten uit Golden Tulip’s Quality Assurance programma.

Het jaarlijkse Quality Assurance programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door het in Londen gevestigde onafhankelijke BDRC (Business Development Research Consultants). De inspectie bestaat uit een zogenaamd ‘Mystery Guest’ verblijf waarbij uitvoerig gecontroleerd wordt op aspecten als hygiëne, gastvrijheid, merkbeleving en milieubewust werken. Golden Tulip Leiden en Tulip Inn Leiderdorp behaalden beide de hoogste gemiddelde score in de Benelux.

Golden Tulip Hotel Central ging er met de tweede plaats vandoor. Dit hotel scoort al jaren achter elkaar een top positie.  Als derde is geëindigd Golden Tulip Amsterdam Riverside. Tulip Inn Leiderdorp liet Tulip Inn Oosterhout op de tweede plek en Tulip Inn Eindhoven Airport (vorig jaar eerste) op de derde plaats achter zich.

Dennis Tuin, General Manager van Golden Tulip Leiden Centre:  “Ik zie dit vooral als een teamprestatie, een hotel met zeventig collega’s moet juist bij hen de verantwoordelijkheid leggen. We laten onze medewerkers de nadruk op gastvrijheid leggen maar hierin mogen ze wel helemaal zichzelf zijn. Die authenticiteit scoort heel goed merken we ook aan de online reviews.’’

Dit jaar voor het eerst scoort Tulip Inn Leiderdorp zo hoog in de lijst tot grote blijdschap van Suzanne de Ridder: “ We proberen onze gasten altijd zo persoonlijk mogelijk te benaderen en bedenken oplossingen die je niet veel in hotels tegenkomt. Wanneer bijvoorbeeld mensen voor een paar dagen inchecken vraagt onze chef al vanachter de receptie of ze nog speciale wensen hebben. Gasten voelen zich hierdoor bijzonder welkom”.

Over Golden Tulip Leiden Centre
Een luxe 4-sterren hotel, gunstig gelegen voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers op slechts 15 minuten van luchthaven Schiphol, dichtbij Den Haag, het strand en recht tegenover centraal station Leiden. Het hotel heeft 103 comfortabele kamers en suites en beschikt over een restaurant, bar, lounge,  fitnessruimte en parkeerterrein. De kamers zijn opgesplitst in vijf Business-suites (ideaal voor een langer verblijf), 22 luxe Executive-kamers (voor gasten die wel van wat extra’s houden) en 76 Standard-kamers (perfect voor een weekendje weg). Alle kamers beschikken over gratis Wi-Fi, airconditioning, een minibar, tv, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met regendouche. Voor meer informatie zie: www.goldentulipleidencentre.nl.

Over Tulip Inn Leiderdorp
Het 3-sterren hotel ligt gunstig gelegen vlakbij Leiden, Den Haag en Amsterdam. Gelegen middenin de beroemde bollenvelden maakt het hotel ideaal voor zowel de zakelijke als toeristische reiziger. Het hotel heeft 60 kamers en 6 vergaderruimtes. Verder beschikt het hotel over een à la carte restaurant (Flavours), bar (de Taverne), parkeerterrein en gratis Wi-Fi. Alle kamers zijn ruim opgezet, hebben een grote badkamer en groot bureau. De vijf extra grote Executive-kamers zijn ideaal voor gasten die langere tijd in het hotel verblijven. Voor meer informatie zie: www.tulipinnleiderdorp.nl.

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip
Met meer dan 1.100 hotels in 47 landen is Louvre Hotels Group  één van de grootste internationale hotelketens. Sinds een paar maanden is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip  is  een  onderdeel  van  Louvre  Hotels  Group,  heeft  meer  dan  50  jaar ervaring  in  de hospitality industrie en heeft meer dan 200 hotels in het midden-, hoog-,  en luxe segment. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en  Amerika  een  internationale  standaard  aan  service  en  faciliteiten  met  een persoonlijke  touch. Louvre  Hotels  Group  voert  naast  Golden  Tulip  de  merken  Première  Classe,  Campanile,  Kyriad  en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en  Tulip  Inn  (40  hotels),  Campanile  (20  hotels)  en  Première  Classe  (2  hotels).  Zie  voor  meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.