RESTAURANT FRED** ROTTERDAM


Briefing

Het vermaarde tweesterren restaurant Fred in Rotterdam zou in de eerste week verhuizen naar een compleet nieuw pand in de Maasstad. Een adembenemend nieuw restaurant met internationale allure in hartje Rotterdam. Om er zeker van te zijn dat deze restaurant opening van het jaar aan niemand voorbij zou gaan werd hierbij maximale media-aandacht gevraagd. 

Concept

Voor een restaurant opening als deze hebben we vanuit Pitch PR een droom van een medialijst samengesteld en persoonlijk uitgenodigd. Bijzonder van deze opening was dat de pers ook letterlijk de eerste gasten waren in het nieuwe Restaurant Fred, dus zonder vooraf een soft opening te doen met family & friends.

Resultaat

Op letterlijk de eerste woensdag van de maand hadden we circa 60 topjourrnalisten, bloggers en influencers in huis resulterend in een fantastisch georganiseerde avond. Bij binnenkomst word je al overdonderd door het prachtige, moderne Art Deco stijl interieur met warme, natuurlijke tinten en uitzonderlijke luxe materialen. De opvallende design elementen en doordachte details geven het een internationale allure met een ongekend niveau. Last but not least een ongelooflijk goed resultaat aan publicaties in alle relevante algemene, food & wine en Lifestyle media, zowel print als online.

Geef een reactie