LOUIS ROEDERER CHAMPAGNE


Briefing

Louis Roederer, opgericht in 1776 in Reims, is een onafhankelijk familiebedrijf onder leiding van Frédéric Rouzaud. Naast de productie van Louis Roederer en Cristal champagnes, is Louis Roederer ook eigenaar van Deutz champagne, Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande (Grand cru classé de Pauillac), Château de Pez (Saint-Estèphe) en Maison Descaves in Bordeaux; Recent heeft de Louis Roederer Foundation, grote sponsor van cultuur, de Louis Roederer Photography Prize for Sustainability in het leven geroepen om hedendaagse fotografen te steunen en een licht te werpen op duurzaamheid en milieukwesties. Het gerenomeerde Champagnehuis wilde graag media aandacht in een aantal relevante mediatitels.

Concept

Dat een press event voor kwaliteit Champagne (we mochten ook de zeer exclusieve Cristal Champagne inzetten) meer kan zijn dan een diner met mooie gerechten en bubbels hebben we deze zomer in Amsterdam bewezen. Gezien de link met Art voor Roederer hebben we de pers uitgenodigd bij een spraakmakende, moderne galerij in Amsterdam voor een verticale tasting met de wijnmaker te midden van moderne kunst. Hierna hoe kan het ook anders per luxe sloep naar het zonnedek van Hotel de L’Europe voor de Grand Finale met Roederer Cristal.

Resultaat

De gehele Nederlandse luxe en lifestyle media gemixt met de onontkoombare gespecialiseerde wijnmedia verwend gedurende een exquise en gelukkig zonnige middag in de Amsterdamse grachtengordel.

Geef een reactie