ICE CREAM FOR BREAKFAST DAY!


Tientallen Oppo-geïnspireerde ontbijtgerechten door Heel Holland Bakt finalist Gwenn

Briefing
3 februari 2018 was het International Ice Cream for Breakfast Day. Nu is ijs eten als ontbijt natuurlijk niet gebruikelijk, maar met Oppo kan het gewoon. Oppo is namelijk, in vergelijking met andere merken, een gezondere roomijs variant. Deze dag moest dus gevierd worden met Oppo als stralend middelpunt. Het liefst met zo veel mogelijk interessante bloggers en pers.

Concept
In nog geen twee weken tijd heeft Pitch PR een Ice Cream for Breakfast event georganiseerd, een heus ontbijt-event met allerlei Oppo-geïnspireerde ontbijtgerechten. Pitch was verantwoordelijk voor de gehele organisatie en invulling van het event. Zo vonden we een geschikte locatie, nodigden we de pers uit en zorgden we voor de heerlijke gerechten. Daarnaast hebben we de dag voor het event ook een persbericht verstuurd om zo nog meer aandacht te krijgen voor Oppo. De kernboodschap was dat dankzij Oppo ontbijten met roomijs geen enkel probleem is. Oppo is namelijk uitzonderlijk laag in calorieën en gemaakt met zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

Result
In totaal meldden 20 bloggers zich om 09:30 bij restaurant NELIS West in Amsterdam. Om 10:00 begon het feest en werd de tafel gevuld met de meest heerlijke ontbijtgerechten gemaakt door Heel Holland Bakt finalist Gwenn. Denk hierbij onder andere aan: brownies, wafels, pannenkoeken, fruitsalades en een ontbijttaart. In elk gerechtje was minstens 1 smaak van Oppo verwerkt. De aanwezige bloggers waren ontzettend enthousiast en hebben naar hartenlust hun buiken gevuld. Tijdens en na het event hebben alle bloggers massaal gepost over Ice Cream for Breakfast Day. Achteraf zijn een aantal mooie blogs en publicaties verschenen.

Geef een reactie