Hey Yo, Cookie Dough!
Briefing:
Oppo Ice Cream ligt ongeveer een halfjaar in het diepvries schap van Albert Heijn, en mag nu al vol trots een nieuwe smaak lanceren! Omdat Oppo een hechte band met haar achterban (vloggers, bloggers en influencers) heeft, is dit natuurlijk dé gelegenheid om een mooi lanceringsfeest te organiseren. Klein detail: welke smaak het is moet natuurlijk nog even geheim blijven…
Concept:
Het is zomer, dus wilden we graag een buitenlocatie. Met de mogelijkheid, het blijft een Nederlandse zomer, om eventueel naar binnen te verkassen mocht het toch gaan regenen. We vonden dit bij Het Rijk van de Keizer, een unieke locatie met prachtige (overdekte) binnentuin in een nog unieker stukje Amsterdam.
Alle relevante pers, bloggers, vloggers, bloggers en influencers werden uitgenodigd voor de lancering van de nieuwe Oppo smaak. Om tijdens het event een leuke link te maken naar de nieuwe smaak vroegen we niemand minder dan Gwenn Danis, bekend van Heel Holland Bakt en inmiddels onofficiële Oppo-ambassadeur, om onze genodigden een workshop te geven. De nieuwe smaak is namelijk Cookie Dough, dus hoe leuk is het om een workshop koekjes bakken van Gwenn te krijgen? Deze informatie was uiteraard geheim voor alle gasten totdat zij bij Het Rijk van de Keizer aankwamen!
Het resultaat:
Een groep van 20 bloggers/vloggers/influencers en pers verzamelde zich op een prachtige dag in de magische binnentuin van Het Rijk van de Keizer (het dak kon dus open!). Aan een lange prachtig gedekte tafel gingen we aan de slag met het maken van de koekjes. Tijdens het afbakken van de koekjes had Gwenn de eer om de nieuwe smaak, Choc Chip Cookie Dough te presenteren aan de groep. Tijdens de middag werd Social Media overspoelt met prachtige foto’s van Oppo en de creaties die iedereen heeft gemaakt. Na afloop van het event verschenen verschillende mooie publicaties zoals bijvoorbeeld op Food and Friends.
Geef een reactie