BOOMSMA DRY GIN LANCERING


Briefing: Familiebedrijf Boomsma Distilleerderij, vooral bekend van de “Oud Friesche” Beerenburger, breidde dit jaar haar assortiment uit met een bijzondere drank: Boomsma Dry Gin. In deze gin, gepresenteerd in een moderne, strakke fles, worden maar liefst 12 kruiden verwerkt die ook voorkomen in Boomsma’s traditionele kruidenbitters.

Concept: Een bijzonder product vraagt om een bijzondere lancering, en hiervoor werd uitgeweken naar de Bluespoon Bar van het Andaz Hotel. De avond stond in het thema van ‘The Scent of a Spirit’: De geuren van de verschillende kruiden werden verspreid door de ruimte met behulp van een geurspecialist. Zo werden alle gasten zich extra bewust van de rol van je neus bij de beleving van een drank, vooral als deze zo aromatisch is als de Dry Gin van Boomsma. Acteur en presentator Tim Douwsma, geboren Fries, fungeerde als host en onthulde samen met Saskia en Chantoine Boomsma de prachtige fles.

Result: Een geurige maar vooral feestelijke lancering en veel enthousiasme voor de Dry Gin en voor Boomsma, vooral vanuit de kenners die de gin onthaalden als een echte kwaliteits-gin.

Geef een reactie