HEMA zet opnieuw de schappen vol met prijswinnaars

Er is niets zo lekker als een glaasje wijn op jouw moment. HEMA heeft het wijnassortiment aangevuld met uitstekende nieuwe wijnen zodat nu maar liefst negentig procent is gelauwerd door wijnjournalisten Harold Hamersma en Nicolaas Klei. Het gehele wijnassortiment van HEMA is ook nog eens gemakkelijk online te bestellen via www.hema.nl. Geniet zo van de beste bekroonde wijnen zonder daarvoor nog de deur uit te gaan, proost!

Het nieuwe aanbod in wijnen is lekker compact en overzichtelijk, en dat komt omdat de wijnkopers van HEMA het werk al voor jou gedaan hebben. Door deze bijzondere selectie hebben de wijnkopers het begrip ‘cherry picking’ getransformeerd tot ‘grape picking’. Ze hebben rekening gehouden met nagenoeg alle relevante wijngebieden en druivenrassen. Zo pak je altijd een fles met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kijk hier welke nieuwe wijnen er bij zijn gekomen:

Fris & fruitig

Een levendige en verfrissende wijn die eigenlijk overal bij past, dat is de Verdejo Organic wijn. Ideaal als aperitief of voor bij een lekkere salade. En ook nog eens biologisch, wat aangeeft dat deze zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen geteeld is. Voor €5,00 heb je hem al in huis!

Ook de Wild Shore Sauvignon Blanc uit Marlborough, Nieuw-Zeeland wil je niet missen. Wild Shore verwijst naar de prachtige kustlijn van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.  Met maar liefst het cijfer 8,5 in De Grote Hamersma, mag deze wijn zeker niet ontbreken. Voor €7,50 geniet je van deze energieke wijn.

Vegan wijnen

Vegan wijn, je hoort het steeds vaker, en ook bij HEMA kun je ook gemakkelijk wijnen vinden die geschikt zijn voor een veganistische levensstijl. Neem bijvoorbeeld de omfietswijn Domäne Krems Riesling. Dit is een frisse en fruitige wijn uit Oostenrijk met maar liefst een score van 9- met stervermelding van Hamersma voor € 7,00. Heerlijk bij vis, salades of als aperitief.

Een andere vegan wijn is de Sauvignon Blanc Pinot Grigio. Deze wijn, die gemaakt is van handgeplukte druiven heb je al voor €6 in huis. De wijn komt rechtstreeks van de zonnige wijngaarden, wat terug te zien is in het vrolijke gele etiket. Elke slok is het waard, want hij heeft een lange overheerlijke afdronk.

Natuurvriendelijke wijnen

Genieten van een heerlijk glaasje wijn en ook nog eens natuurvriendelijk. Dat zijn volgens HEMA twee vliegen in (g)een klap. Daarom hebben ze vier wijnen met vrolijke etiketten van Pajarito uit Chili toegevoegd aan het assortiment waaronder een Chardonnay en een Merlot. De Chardonnay heeft aroma’s van banaan, mango en ananas en een lange en romige nasmaak.  De Merlot is zacht en zwierig en bevat aroma’s van zwarte bessen, kersen en een vleugje vanille.  De wijnen zijn ‘Nature friendly’. Dit betekent dat er geen schadelijke middelen in de wijngaard gebruikt worden. Beide wijnen kosten € 6.

Alle bovengenoemde wijnen en nog veel meer zijn te vinden in alle winkels met een wijnschap en er is een nog breder assortiment ook gemakkelijk online te bestellen via www.hema.nl/eten-drinken/wijn.

Over HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzame kwaliteit en een optimistisch design voor een goede prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers. www.hema.nl