Tulip Inn Eindhoven Airport wederom benoemd tot ‘Hotel of the Year’!

Louvre Hotels Group maakte vrijdag 13 december de winnaars van de jaarlijkse Hotel of the Year verkiezing bekend. Tulip Inn Eindhoven Airport won de award al drie keer eerder en gaat er dit jaar wederom vandoor met de felbegeerde titel ‘Hotel of the Year’! Alle hotels in de Benelux werden beoordeeld op diverse aspecten zoals klantcontact, uitstraling en service, waar elk jaar 1 Tulip Inn en 1 Golden Tulip hotel uitrolt met de titel ‘Hotel of the Year’. Naast  Tulip Inn Eindhoven Airport mag ook Golden Tulip Noordwijk Beach een jaar lang de titel ‘Hotel of the Year’ 2019 dragen.

Het jaarlijkse Quality Assurance programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door het in Londen gevestigde onafhankelijke BDRC (Business Development Research Consultants). De inspectie bestaat uit een zogenaamd ‘Mystery Guest’ verblijf waarbij uitvoerig gecontroleerd wordt op aspecten als hygiëne, gastvrijheid en merkbeleving. Tulip Inn Eindhoven Airport en Golden Tulip Noordwijk Beach behaalden beide de hoogste gemiddelde score in de Benelux. 

Tulip Inn Eindhoven Airport       
Voor de vierde keer in zes jaar tijd en nu voor de derde keer op rij wordt Tulip Inn Eindhoven Airport benoemd tot ‘Hotel of the Year’. “Ik ben heel erg trots op het team dat we deze ere prijs wederom hebben behaald. Om deze titel al drie jaar op rij te winnen als hotel is vrij uniek. Erg gaaf om te zien dat we continu diezelfde kwaliteit bieden, we gaan ervoor om dit voort te zetten. Een enorm compliment aan het hele team, iedere afdeling heeft op zijn eigen manier bijgedragen aan deze prestatie.” Aldus Joyce Clement, General Manager Tulip Inn Eindhoven Airport. 

Dat het hotel al jaren goed scoort op vrijwel alle punten blijkt niet alleen uit de eerder gewonnen award in 2015, 2017 en 2018, maar ook uit de reviews van andere gasten. De gunstige ligging, het moderne management en gastgerichtheid blijken een succesvolle combinatie. Het 3-sterren hotel bevindt zich bovenop de terminal van vliegveld Eindhoven Airport. Ideaal als tussenstop tijdens een zakenreis of het begin of einde van een vakantie.  Het hotel beschikt over 120 comfortabele kamers met o.a. airconditioning, gemakkelijke in- en uitcheck en gratis wifi in het hele hotel. Ook is er een compleet ingerichte fitnessruimte aanwezig die gratis te gebruiken is voor alle gasten. Voor meer informatie zie: https://tulip-inn-eindhoven-airport.goldentulip.com/nl-nl 

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip
Met meer dan 1.500 hotels in 54 landen is Louvre Hotels Group  één van de grootste internationale hotelketens. Sinds 2015 is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip  is  een  onderdeel  van  Louvre  Hotels  Group,  heeft  meer  dan  50  jaar ervaring  in  de hospitality industrie en heeft meer dan 200 hotels in het midden-, hoog-,  en luxe segment. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en  Amerika  een  internationale  standaard  aan  service  en  faciliteiten  met  een persoonlijke  touch. Louvre  Hotels  Group  voert  naast  Golden  Tulip  de  merken  Première  Classe,  Campanile,  Kyriad  en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip (20 hotels), Tulip  Inn  (15  hotels),  Campanile  (20  hotels)  en  Première  Classe  (2  hotels).  Zie  voor  meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.