FavorFlav Food Top 100

waarbij alles draait om die ene vraag: wie zijn dé smaakmakers in de wereld van eten & drinken?

Over drie weken is het zover. Dan maakt de redactie van FavorFlav de Food Top 100 bekend, in bijzijn van alle genomineerden; 100 culinaire movers en shakers die dit jaar een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de wereld van lekker eten en drinken. Nominaties voor deze Top 100 zijn aangedragen door lezers van FavorFlav, FlavorFlavs culinaire netwerk én door de nieuw opgerichte FavorFlav Hall of Fame; een selecte groep van voormalig FavorFlav Food Top 100 winnaars. Dit wordt gedaan tijdens een fantastisch sterrendiner bij BAUT in Amsterdam.

FavorFlav Hall of Fame
De Hall of Fame bestaat uit Joris Bijdendijk (Rijks, Wils), Jonnie en Thérèse Boer (De Librije) en Robert Kranenborg. De groep wordt elk jaar uitgebreid met nieuwe culinaire specialisten.

Sterrenchefs aan het roer
FavorFlav heeft dit jaar zes geweldige én genomineerde chefs weten te strikken om samen een diner op topniveau te serveren. Schilo van Coevorden (Conservatorium Hotel), Syrco Bakker (Pure C**), Michiel van der Eerde (BAUT, ZUID, C), Jurgen Koens (Patissier), Pepijn Schmeink (Jack Bean) en Maik Kuijpers (Brasserie Carstens).

Naast deze zes genomineerde chefs, zijn er meer namen reeds bekend. Ook genomineerd zijn onder andere Janny van der Heijden en Vjeze Fur (Freddy Tratlehner). Bijzondere nieuwkomers zijn de eerste broodsommelier van Nederland, Maxim Rolvink, en Internationaal biersommelier Dennis Kort. 

Over FavorFlav
FavorFlav.com is dé site waar lekkerbekken dagelijks hun culinaire fix krijgen. Het online foodmagazine staat voor onafhankelijke foodjournalistiek en wordt gemaakt door een gedreven redactieteam. De samenstelling van de Top 100 is in handen van Editor in Chief Sharon van Lokhorst en FavorFlav Founding Editor en culinair journalist Marcus Polman. Uitgever is PilotStudio, onder andere bekend van Amayzine.com, Franska.nl en producent van succesvolle tv-programma’s (Hoe Heurt het Eigenlijk, Jinek, Ladies Night en Beste Kijkers). Met een gemiddeld bereik van 225.000 unieke bezoekers per maand heeft FavorFlav in korte tijd een dagelijks groeiende fanbase van eetliefhebbers opgebouwd die zich herkennen in de kwaliteit waar FavorFlav voor staat.