Twee nieuwe aanwinsten voor Foodcourt Market 33

Geniet nu ook van Japans en Surinaams streetfood op de Zuidas!

Market 33, de populaire foodcourt op de Zuidas, heeft na de opening inmiddels twee succesvolle jaren achter de rug. En dus is het hoog tijd voor vernieuwing! De foodhal presenteert twee nieuwe aanwinsten: allereerst Ramen Ramen, waar de Amsterdamse foodie zich kan verlekkeren aan de populaire noedelbouillon uit de Japanse keuken. Liefhebbers van Surinaamse classics als roti en broodjes pom kunnen hun hart ophalen bij BIEM’S Kitchen.

Market 33: Wereldreis voor foodies
‘’Market 33 bevindt zich op misschien wel het meest internationale stukje van Amsterdam. Mede daardoor vinden wij het erg belangrijk om met Market 33 een diverse wereldkeuken te bieden aan de Amsterdammer en bezoeker van de Zuidas. Onze 10 diverse foodstands bieden foodliefhebbers een ware reis over de wereld. De nieuwe Surinaamse en Japanse stands zijn dan ook een geweldige aanvulling voor onze foodcourt.’’, aldus Market 33 oprichter Calvin Choi.

Ramen Ramen en BIEM’S Kitchen
Ramen Ramen wordt gerund door Toan, die opgroeide in een grote Aziatische familie waar lekker eten altijd centraal stond. Tijdens zijn reizen door Japan viel hij als een blok voor de Japanse keuken en in het bijzonder voor het Japanse streetfoodgerecht ramen: heerlijke noedels in een intense bouillon, barstensvol smaak. Bij Ramen Ramen proef je misschien wel de lekkerste ramen van Amsterdam. En je kunt ook nog eens kiezen uit verschillende toppings om je noodle bowl helemaal af te maken.

In Market 33 is het van Japan maar een paar stappen naar Suriname. Ook nieuw in Market 33 is BIEM’S Kitchen. Biem is een geboren Surinamer die zijn passie voor koken van huis uit heeft meegekregen. Bij BIEM’S Kitchen proef je dan ook de smaken van de authentieke Surinaams-Creoolse keuken. Biems geheim? De typisch Surinaamse gastvrijheid en zijn originele bereiding van de gerechten. BIEM’S Kitchen staat inmiddels bekend om de pindasoep, maar probeer ook zeker de hartige massala kip met roti of de klassieker bami kip. Wij zeggen: eet smakelijk! of nou ja: Njang Sweetie!

Over Market 33
Market 33 is een unieke urban foodcourt op de bruisende Zuidas. De industrieel ogende ruimte, verdeeld in verschillende lagen, is overzichtelijk en breed opgezet. De foodhal is een verzameling van 10 foodstands die allemaal een zeer diverse keuken serveren. Bij Market 33 worden gasten verrast door enthousiaste food ondernemers die een grote verscheidenheid aan gezonde gerechten met heerlijke smaken en verse ingrediënten aanbieden

De gratis wifi en gezellige Bar 33 maken Market 33 tevens de ideale plek voor een (zakelijke) afspraak. Ook worden er veel evenementen georganiseerd zoals expat borrels, ‘Tap Take Overs’ (Brand presenteert hier haar nieuwe bieren) en de maandelijkse DanceMarket, de leukste vrijdagmiddagborrel van de Zuidas. Grootste pluspunt is misschien wel dat je voor groepen (vanaf 10 personen) gewoon kunt reserveren en er diverse mogelijkheden zijn voor grote groepen en events.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag vanaf 08:00 koffie, thee, sapjes en ontbijt. Eten wordt geserveerd van 11:00 – 21:00.