NIEUW: Purition – Er gaat niets boven échte ingrediënten

Gezond alternatief voor maaltijdvervangers en proteïne shakes nu in Nederland

De afgelopen jaren is het aanbod maaltijdvervangers en proteïne shakes bij drogisterijen, speciaalzaken en webshops gestaag toegenomen. Het sinds kort verkrijgbare Purition (een samenvoeging van ‘pure’ en ‘nutrition’) is sinds kort niet het zoveelste alternatief op het schap, maar een nieuwe range van proteïne shakes met alleen maar natuurlijke ingrediënten. In plaats van smaakstoffen, maakt Purition gebruik van echte smaken zoals Madagaskische vanille en gevriesdroogde aardbeien. Geen onechte smaakstoffen en onuitspreekbare ingrediënten, maar een label dat exact waarmaakt wat er op de verpakking staat. Dat betekent dat noten en fruit daadwerkelijk aanwezig zijn in deze nieuwe generatie maaltijdshakes. Purition is vanaf nu te verkrijgen in de meer dan 200 vestigingen van Holland & Barrett en via de webshop waar ter introductie een discovery box bestaande uit zes smaken wordt aangeboden voor € 16,97. www.purition.com/nl

Zoveel aanbod, what’s different?
Purition maaltijdvervangers zijn laag in suikers, maar zitten vol gezonde, natuurlijke vetten. Purition shakes zijn door hun natuurlijke ingrediënten veel voedzamer dan andere maaltijdvervangers en in vergelijking met proteïne shakes zijn het echte ingrediënten die aan de basis van de shake staan. Noten, vruchten, zaden, plantaardige eiwitten aangevuld met stevia zorgen voor een verfijnde en natuurlijke smaak. Het productieproces vindt volledig gecontroleerd plaats op één eigen locatie in het Verenigd Koninkrijk. In totaal zijn er twaalf varianten verkrijgbaar, waarvan enkele ook nog eens vegan zijn!

Hoe werkt het?
Simpel; een schep of zakje Purition van 40gr vermengd met 200 tot 250 ml van je favoriete melk (mager, halfvol, kokos) in de blender vormt de basis. Omdat de smaken zo natuurlijk zijn en niet heel zoet, vullen gebruikers de shakes vaak aan met smaakmakers zoals banaan, citrussap, bessen, honing of verse munt. Purition is een fantastische basis voor je eigen persoonlijke ontbijt- of lunchmomentje.

Verkrijgbaarheid
Purition heeft 12 verschillende smaken in het assortiment die allemaal online te bestellen zijn. Purition voert twee doseringen; een kleine verpakking van 40 gram voor één shake, en een grotere sealbag van vijfhonderd gram voor 12 shakes. Bij Holland & Barrett is een range van deze smaken te verkrijgen waaronder Macadamia & Vanilla, Coconut, Summer Fruits en Hemp.

Over Purition
Purition is opgericht in 2015 en een initiatief van ondernemersechtpaar Edward en Louise Taylor. Purition gebruikt enkel natuurlijke ingrediënten – zaden, noten, fruit – voor het creëren van hoge kwaliteit proteïne shakes. In 2017 kreeg Purition het SALSA keurmerk door hun hoge standaarden van hun in-house productie. Hetzelfde jaar verruimde Purition het assortiment met een vegan-range. In Nederland is Purition zowel online als bij Holland & Barret filialen te verkrijgen.