Kaplock wint de 15e editie van de Columbus Trophy onder grote belangstelling van meer dan 100 hospitality professionals op BBB Maastricht

In de BBB Academy op Place des Amis; het centrale netwerkplein van BBB Maastricht, werd de winnaar van de vijftiende editie van de Columbus Trophy bekend gemaakt

De ondernemers achter Kaplock: Dhargyäl van Oorschot & Willem Pennings
Kaplock wint de Columbus Trophy 2018 , eigenaren Dharhyäl van Oorschot en Willem Pennings zijn enorm blij met de winst van de aanmoedigingsprijs. Kaplock is dé oplossing tegen jassen diefstal. Kaplock is de eerste onbemande ‘doe het zelf’ garderobe kapstok die er bestaat. De Kaplock geeft gasten de mogelijkheid om voor een klein bedrag zelf hun jas beveiligd op te hangen. De heren zelf geven aan: “Nadat een jas gestolen was, zijn wij op het idee gekomen om jassen diefstal op te lossen.” Wil je weten hoe Kaplock precies werkt? Bezoek ze dan op Place des Amis en ondervindt hoe je Kaplock in jouw organisatie kunt gebruiken!

“Het spreekwoordelijke duwtje in de rug”
Vergeleken met andere prijzen voor innovatieve horeca concepten in Europa, richt de Columbus Trophy zich niet alleen op het product of dienst maar ook op de ondernemer. Veel jonge ondernemers hebben grote ambities en veel potentie, maar vinden het lastig om door te zetten als ze tegenslag ervaren. De Columbus Trophy geeft deze ondernemers het spreekwoordelijke duwtje in de rug. De Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs voor succesvolle startende entrepreneurs die leverancier zijn aan de hospitality en/of een innovatief hospitality concept ontwikkeld hebben. Uiteraard werd er naast de eerste prijs, ook een tweede en derde prijs uitgereikt. De tweede prijs ging naar ondernemers: Melle Schellekens & Sander de Klerk van The Good Roll. De derde prijs werd ontvangen door Rob Hermans van Zwamburg. Namens de Columbus Trophy gefeliciteerd!

Alle ondernemers hebben zich gepresenteerd aan een dertigkoppige jury, bestaande uit professionals, in hun eigen vakgebied, werkzaam als leverancier aan de gastvrijheidsbranche of zelf ondernemer. Tijdens de beslissende finale bijeenkomst spraken de juryleden heel positief over deze enthousiaste winnende ondernemers. Kaplock is een concept waar de juryleden veel toekomst in zien en waarvan ze gehoopt hadden dat ze het zelf bedacht hadden.

Deelnemen in 2019? We kijken naar je uit!
Nieuw jaar, nieuwe voornemens, nieuwe ideeën en startende ambitieuze ondernemers. We zijn elk jaar weer op zoek naar een startende ondernemers welke toeleverancier aan de hospitality en/of een innovatief hospitality concept ontwikkeld hebben. Het bedrijf bestaat minimaal 1 en maximaal 10 jaar en een maximum van 20 medewerkers. Bovendien ben je gevestigd in de Nederland, België of Duitsland en kun jij je in het Nederlands presenteren aan de juryleden. Heb je interesse om volgend jaar deel te nemen als ondernemer van een innovatief product/dienst of wil je deel uitmaken van de jury? Neem dan contact op met ColumbusTrophy@servicecenter4h.com of +31 (0)43 356 1091.