Zondag 16 september: Nachonale Nachodag!

12 deelnemende restaurants door heel Nederland

Wie is er nou niet verslaafd aan de uit Mexico afkomstige snack; NACHO’S? ‘Covered’  in zure room, guacamole, kaas, tomatensalsa en jalapeños is het de perfecte versnapering voor bij de borrel. Niet zo gek dus dat de Nachonale Nachodag in het leven is geroepen. Bij verschillende horecazaken van Debuut Horeca wordt aanstaande zondag 16 september Nachonale Nachodag feestelijk gevierd. Om de nacho nog meer in het Mexicaanse zonnetje te zetten start vanaf zondag ook de Nachonale loterij waar je nog eens flink in de prijzen kan vallen bij het bestellen van je favo-snack.

12 verrassende horecazaken van Debuut Horeca vieren zondag 16 september Nachonale Nachodag en om deze feestelijke dag nog feestelijker te maken organiseren zij in de daaropvolgende weken de Nachonale Loterij.

Win een reis naar Mexico!
Van zondag 16 september t/m donderdag 1 november ontvangt iedereen bij aankoop van een portie nacho’s of een flesje corona een kraskaart. Kras jij drie keer hetzelfde? Bingo! Dan win je bijvoorbeeld een dinerbon t.w.v. €10,-, een gratis portie nacho’s, een gratis kop koffie of een lekker flesje corona. Lever jij je kraskaart ingevuld in dan maak je kans op de waanzinnige hoofdprijzen. Dit varieert van een internachionale reis naar Mexico, een jaar lang gratis koffie tot je leven lang gratis nacho’s! ¡Muchas Krassias! De Nachonale Loterij wordt mede mogelijk gemaakt door Corona, Douwe Egberts en L.A. Foods.

De zaken die meedoen aan de Nachonale Loterij en de Nachonale Nachodag vieren zijn:

  • Alle vestigingen van Popocatepetl 
  • Alle vestigingen van Popocatepetl the Mexican 
  • De Vooruitgang in Eindhoven 
  • Mad Micks Breakaway café in Rotterdam 
  • KEES in Poortugaal Waag in Leiden

Neem gauw een kijkje op: etenbij.nl/nationaleloterij

Over Debuut Horecabeheer
Debuut is de horeca organisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland. Elk bezoek zorgt voor een unieke ervaring. Iedere keer weer. Veel van deze concepten zijn ware begrippen, denk aan Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgian Beer Café Olivier. Ons doel? Toonaangevend zijn in gastvrijheid door in steden veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten.www.debuut.nl