5x Nacho-recepten om je vingers bij af te likken!

Vandaag Nachonale Nachodag in 12 restaurants door heel Nederland

Als wij NACHO’S zeggen, zeg jij… Yes please! Want wie is niet dol op de uit Mexico afkomstige snack? Ter ere van deze snack riep Debuut Horeca de Nachonale Nachodag in het leven. En oh wat zijn wij daar blij mee! Want daardoor mogen we vandaag guilt-free genieten van deze ultieme zondagmiddag snack! Dit kan in diverse zaken van Debuut Horeca of gewoon thuis. Om je te helpen hebben we de 5 lekkerste nacho-recepten onder elkaar gezet.  Fijne Nachonale Nachodag!

Vegetarisch, pulled pork, of spicy. Je denkt er misschien niet meteen aan maar met nacho’s kan je echt alle kanten op! Voor welke ga jij vandaag?

 1. Cynthia maakte nacho’s met pompoen! En met dit herfstige weer snappen we dat helemaal: https://cynthia.nl/eten/pompoen-nachos/
 2. Ilovefoodandwine liet ons zien hoe heerlijk nachos met biefstuk zijn: https://ilovefoodwine.nl/recept/biefstuk-nacho-nachos/ 
 3. Spice it up! Op myfoodblog.nl zagen we deze lekkere nachoschotel met BBQ pulled chicken en pittige guacamole voorbij komen https://myfoodblog.nl/recipe/nachoschotel-bbq-chicken/ 
 4. Pizza en Nacho. Een match made in heaven! Kijk gauw hoe je deze pizza nacho moet maken http://www.taylormademarket.com/pizza-nachos-to-mediterranean-nachos-taylormade-style/ 
 5. Nacho’s op zijn Aziatisch. Spannend? Nee, lekker! Met kip teriyaki en ananas. Hoe je het maakt? https://damndelicious.net/2013/10/12/asian-style-nachos/

Win een reis naar Mexico!
12 verrassende horecazaken van Debuut Horeca vieren vandaag Nachonale Nachodag en om deze feestelijke dag nog feestelijker te maken organiseren zij komende weken de Nachonale Loterij. Tot en met donderdag 1 november ontvangt iedereen bij aankoop van een portie nacho’s of een flesje corona een kraskaart. Kras jij drie keer hetzelfde? Bingo! Dan win je bijvoorbeeld een dinerbon t.w.v. €10,-, een gratis portie nacho’s, een gratis kop koffie of een lekker flesje corona. Lever jij je kraskaart ingevuld in dan maak je kans op de waanzinnige hoofdprijzen. Dit varieert van een internachionale reis naar Mexico, een jaar lang gratis koffie tot je leven lang gratis nacho’s! ¡Muchas Krassias! De Nachonale Loterij wordt mede mogelijk gemaakt door Corona, Douwe Egberts en L.A. Foods. http://nachonaleloterij.nl/

De zaken die meedoen zijn:

 • Alle vestigingen van Popocatepetl 
 • Alle vestigingen van Popocatepetl the Mexican 
 • De Vooruitgang in Eindhoven 
 • Mad Micks Breakaway café in Rotterdam 
 • KEES in Poortugaal 
 • Waag in Leiden

Over Debuut Horecabeheer
Debuut is de horeca organisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland. Elk bezoek zorgt voor een unieke ervaring. Iedere keer weer. Veel van deze concepten zijn ware begrippen, denk aan Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgian Beer Café Olivier. Ons doel? Toonaangevend zijn in gastvrijheid door in steden veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten.www.debuut.nl