Beroemde HEMA rookworst krijgt pittig broertje

Vertrouwde smaak met net wat meer pit

Bij HEMA houden ze wel van wat variatie op z’n tijd. Maar alleen als het écht goed is. En wederom is HEMA erin geslaagd te verrassen, dit keer met een pittige variant op de beroemde HEMA rookworst. Dezelfde heerlijke smaak als de vertrouwde klassieker, maar met net wat meer pit. De pittige rookworst is een limited edition en zal daarom alleen tijdens actie perioden verkrijgbaar zijn.  

De rookworst is één van de populairste HEMA producten. De winkelketen heeft de rookworst al sinds de jaren 30 in het assortiment, al bijna 90 jaar dus!  En wist je dat de HEMA rookworsten maar liefst 7 tot 8 uur worden gerookt op eiken- en beukenhouten snippers? Hetzelfde geldt voor de nieuwe pittige rookworst. Ambachtelijk gemaakt, naar authentiek eigen HEMA recept.

Pittig broertje
Het verschil met de reguliere en magere rookworst zit ‘m in de ingrediënten. Voor de pittige variant zijn meer specerijen gebruikt, die zorgen voor de extra pit. Aan de knapperige korst buitenkant is natuurlijk niks veranderd en ook blijft de worst heerlijk sappig. De pittige rookworst wordt – net als de andere HEMA rookworsten –  op traditionele wijze met de hand geproduceerd, met alleen puur kwaliteitsvlees.

Verkrijgbaarheid
Je hebt op drie momenten de kans om de heerlijke pittige rookworst te bemachtigen, namelijk van 16 oktober t/m 5 november, 20 november t/m 3 december en in 2018 van 19 februari t/m 3 maart. Dus alle tijd, maar let op: op=op! Houd de HEMA brochure in de gaten voor extra momenten.

De pittige rookworst kost €2,25 per stuk, maar is tijdens de actie twee voor € 4,- en te combineren met de beroemde HEMA rookworst en de magere rookworst. De pittige rookworst is verkrijgbaar in alle HEMA filialen.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Echt HEMA. www.hema.nl