Santé! op de zomer met Rosé d’Anjou!

De zomerwijn bij uitstek uit de Loire 

Proost op mooie, zwoele zomeravonden! Natuurlijk met een heerlijk gekoeld glas Rosé. Uit de pittoreske Val de Loire komt de van nature lichtzoete en fruitige wijn Rosé d’Anjou. Deze zomerse wijn is een allemansvriend en ideaal bij gezellige gelegenheden. Daar zijn er genoeg van deze zomer! Denk aan zonovergoten boottochtjes, romantische parkdagen en een tuin gevuld met vrienden en familie. Verwen jezelf en omgeving met een heerlijk glas Rosé d’Anjou zodra de zon zich laat zien! 

Over Rosé d’Anjou
Rosé d’Anjou is lichtzoet, sappig en zit vol rood fruit. De frisse en zomerse wijn is gekoeld het lekkerst en past door het zoetje goed bij exotische gerechten. Maar ook met een heerlijke salade met kip van de barbecue komt Rosé d’Anjou goed tot haar recht. Tevens heeft Rosé d’Anjou een prettige prijskwaliteit verhouding waardoor je sneller een extra fles uit de schappen pakt! Leef als god in Frankrijk en geniet van de schitterende wijnen van Rosé d’Anjou. 

Rosés uit de Loire vallei
Mocht je meer fan zijn van een drogere rosé, kies dan voor Rose de Loire. Heb je vrienden die van een wat rondere, zachte rosé houden? Trek dan een fles Cabernet d’Anjou open. Voor iedere smaak wat wils uit de Loire! Rosé d’Anjou, Rose de Loire en Cabernet d’Anjou worden allemaal gemaakt in de prachtige wijnregio Val de Loire in het middenwesten van Frankrijk. 

Rosé d’Anjou Summer Slush
Deze zomer tillen we je glas rosé naar ‘the next level’ en gaan we en masse aan de Rosé Summer Slush, uiteraard op basis van Rosé d’Anjou. Het in elkaar draaien van dit fijne verfrissende drankje is ook nog eens kinderlijk eenvoudig: Schenk een fles Rosé d’Anjou met een klein scheutje siroop in een vriesbestendige bak en dek af met folie. Roer om het uur door met een vork. Na enkele uren is de slush klaar. Vergeet natuurlijk niet te garneren met verse munt, fruit of bloemetjes. Proost! 

Maak jij ook je eigen Rosé d’Anjou Slush? Vergeet niet een foto van jouw creatie met ons te delen via Facebook: @rosedanjou.nl en Instagram: @rosedanjounl.