Gemengd gastro-huwelijk van De Frietboutique en de Hoefslag

Lancering “Friet Romantique” in Amsterdam en Bosch en Duin

Na het grote succes van het ‘Frietje Boerenkool’ is het volgens de Frietboutique tijd voor wat nieuws. Februari is natuurlijk de maand van de liefde en wat is nou romantischer dan samen een frietje delen? Met die gedachten ontwikkelden Sammy en Pebbles van de Frietboutique in samenwerking met chef-kok Raoul Meuwese van de Hoefslag de ‘Friet Romantique’. Een vers frietje geserveerd met zelfgemaakte mayonaise van Cabernet Sauvignon en olijven crunch, speciaal om te delen met iemand waarvan je houdt.

Friet Romantique

Met Valentijn uit eten gaan ligt misschien wat voor de hand en kan toch heel verassend zijn. Als extra Valentijns optie voor lekkerbekken is de ‘Friet Romantique’ ontstaan. Een goed en vers frietje geserveerd met een unieke limited edition mayonaise van Cabernet Sauvignon. De dames van de Frietboutique werkten al eerder samen met vooraanstaande chefs als Ron Blaauw en Marcel de Leeuw. Deze keer de wederzijdse eer aan chef-kok Raoul Meuwese om een gastronomische ‘Valentijn Snack’ te ontwikkelen. Rode wijn en de kleur rood zijn natuurlijk onlosmakelijk met Valentijn verbonden en vormden dan ook de basis voor de mayonaise. De combinatie van de Cabernet Sauvignon mayonaise, verse friet en de olijven crunch is love on first bite!

Winactie! Diner voor 2
De Frietboutique verloot een diner voor twee in Amsterdam met natuurlijk ‘Friet Romantique’ en heerlijke, liefdevolle snacks op het menu. Hoe doe je mee? Upload op Instagram jouw meest romantische frietmoment met uitleg waarom jij het diner zo graag wilt winnen en tag @frietboutique in je bericht. Vrijdag 10 februari wordt de winnaar bekend gemaakt!

Over de Frietboutique
Sammy en Pebbles starten in 2013 in Amsterdam met de IJsboutique. Uitbreiding bleef niet lang uit en in 2014 opende de Frietboutique haar deuren. Met hun inmiddels befaamde frietjes willen Sammy en Pebbles graag het verschil maken en onderscheidend zijn. ‘’Frietjes zijn allang niet meer een ongezonde en kleffe hap, wij laten zien dat frietjes hartstikke lekker, culinair en eigenlijk onmisbaar zijn! We zijn elke dag bezig om van iets simpels iets heel moois te maken!’’ Aldus de dames van de Frietboutique. De frietjes van Frietboutique worden gemaakt van de beste onbehandelde, duurzame aardappels en worden gebakken in  een plantaardige olie. Ook worden de frietjes inmiddels dagvers geleverd aan vooraanstaande restaurants in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en binnenkort ook in Utrecht.

Voor meer informatie zie: www.frietboutique.nl.

De limited edition ‘Friet Romantique’ is van 7 tot en met 28 februari voor €4,75 verkrijgbaar bij zowel de Hoefslag in Bosch en Duin als de Frietboutique in Amsterdam.